ye-logo.v1.2

Городоччанин Василь Ковальчук серед найсильніших у світі

Спорт 1595

На змаганнях Кубка світу з бойових мистецтв, що проходив з 2 по 5 жовтня цього року в Ялті (АР Крим), Василь Ковальчук посів друге місце серед кікбоксерів у ваговій категорії 60 кілограмів у розділі лоу-кік.

 У тій же ваговій категорії за світову першість з ним боролися вісім суперників. До змагань світового рівня Василь готувався заздалегідь під керівництвом двох тренерів. До Анатолія Лобатюка, свого першого тренера, Василь періодично їздив у Кам’янець-Подільський, а в Городку його готував рідний брат Олександр Ковальчук, тренер спортивного клубу «Епіцентр».
«Я знав, що на змаганнях такого рівня – серйозні суперники, тому й підготовка мала бути відповідною, – розповідає Василь Ковальчук. – Спортсмен повинен наполегливо тренуватися й постійно вдосконалювати свої навички, адже світова першість – це дуже серйозний рівень».
Загалом спортсмени збірної Хмельницької області здобули на світових змаганнях у Ялті 7 медалей у різних вікових категоріях. Всього ж у змаганнях брало участь більше шестисот учасників з десяти країн світу. Більша половина з них – змагалися у кікбоксингу.  


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую