ye-logo.v1.2

У Дніпропетровську лише очко

Спорт 1426

Хмельницький волейбольний клуб “Новатор” провів матчі другого туру першості України з волейболу серед команд вищої ліги.

9-10 жовтня команда Михайла Туркули грала в Дніпропетровську проти “Дніпра-Автомобіліста”. Обидва матчі видалися доволі цікавими, але не результативними для гостей. Найзапеклішим став перший ігровий день, в якому господарі майданчика ледве уникнули поразки. У першій партії дніпропетровці змогли переграти хмельничан із рахунком 27:25, а потім двічі були “биті” – 17:25 та 19:25. Однак у четвертій партії “Новатор” не зміг дотиснути “автомобілістів” та поступився із рахунком 25:22. І доля матчу вирішилася на тайм-бреку, де кращими були господарі – 15:10. Загальний рахунок у матчі  – 3:2 на користь дніпропетровського клубу все одно додав до доробку “Новатора” в турнірній таблиці одне очко. Але вже наступного дня наші волейболісти не змогли досягнути подібного результату, поступившись із рахунком 3:0. Отже, після двох турів хмельницький “Новатор” із п’ятьма очками посідає шосте місце серед дев’яти команд. 23-24 жовтня хмельничани в рідних стінах зіграють матчі третього туру проти вінницького “СДЮСШ-Міцний горішок”, який посідає останню сходинку в турнірній таблиці, оскільки другий тур пропускав, а в першому отримав дві технічні поразки за неявку на гру проти харківського “Локомотива-Надії”.

Коментарі:

Я 16.10.2010 10:23

у-ха-ха! Что за название! Просто бомба)))))). А еще это, в другом материале на тему спорта - "Досвід переміг молодість" ("партия сказала, опыт победил")))). Держите меня))), но про "очно, которое единственное, что сохранилось в Днепропетровске" просто взрывает мозг)))Судью на мыло,точнее "аффтора"

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую