ye-logo.v1.2

Новий рік у чужій оселі

Спорт 4404

У скільки обійдеться святкування 2009 року, з’ясовували кореспонденти «Є Поділля»

Комусь до вподоби зустріти Новий рік у себе вдома, комусь - за кордоном, комусь у горах… А хтось, все-таки, вирішує, піти з хати «геть», та відсвяткувати в чужих чотирьох стінах - у готелі, найманій квартирі тощо. У минулі роки про таке святкування потрібно було подбати наперед. Цього ж року… ситуацію вивчали кореспонденти «Є Поділля».

Готелі та квартири

Передноворічного ажіотажу не спостерігається. Як у Хмельницькому, так і в райцентрах області. Та й ціни не відрізняються від «буденних». До прикладу, у Хмельницькому одномісний номер готелю обійдеться у 150-350 гривень. Двомісний - від 250 гривень. Майже в усіх готелях за два тижні до Нового року були вільні місця. Хоча, як розповіла нам адміністратор одного з хмельницьких готелів, у минулому році 75 відсотків номерів були заброньовані на 31 грудня ще на початку місяця. Цього року - криза дається взнаки. Так само і в Кам’янці-Подільському, де новорічна ніч у готелі, в середньому, обійдеться від 160 гривень. У Красилові - аналогічна ситуація - місця є!
Затишшя на ринку нерухомості позначилося і на подобовій оренді квартир. Із ними теж немає проблем. У Хмельницькому можна зняти квартиру на 31 грудня за 35-40 умовних одиниць. До того ж, мебльовану, з телевізором та супутниковою антеною. У принципі, деякі готельні номери обійдуться дорожче, ніж чужа квартира на Новий рік. Однак і тут панує тиша та спокій - ажіотажу немає. Ріелтори кажуть, що це ознака нашої спроможності - люди обирають дешевший спосіб святкування - у себе вдома. І все ж таки, не всі!

«Полікуватися» 31-го не вдасться

Принаймні, у Сатанівській курортній зоні це зробити майже неможливо. Путівки на новорічно-різдвяні свята до сатанівських оздоровниць розкупили ще два місяці тому. Обдзвонивши п’ять санаторіїв, тільки в одному - «Перлині Поділля» нам відповіли, що ще є кілька місць. Один день проживання в санаторії обійдеться в 250 гривень, за лікування доведеться доплачувати. Новорічної ночі на відпочиваючих чекає банкет (святковий стіл з шоу-програмою), за який додатково потрібно викласти 300-400 гривень. Однак пам’ятайте, що це, все-таки, санаторій, тому менше, ніж на сім днів, путівку купити не можна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую