Гаряча тема:
- Війна
На «Агро-Поділля-2013» найбільше глядачів “забрала” Наталя Фаліон
Кролі розміром із собаку, виставка короваїв та «шашличок під коньячок»… Хмельниччина продемонструвала свій потенціал на 29-й обласній сільськогосподарській виставці-ярмарку.
Намети з кожного району області, торговельні точки, виставкові містечка з худобою та сільськогосподарською технікою – все це мали нагоду побачити ті, хто відвідав обласну виставку «Агро-Поділля-2013», яка традиційно проходила на території ВАТ «Хмельницькголовплемпідприємство».
Кожен відвідувач міг обрати для себе товари до смаку й по кишені. Чого тут тільки не було: картопля і гарбузи, яблука і печериці, риба і м’ясо, молочні продукти і мед. А довкола мекала, гелготіла, кукурікала і ревла всіляка живність, грали музики, співали й танцювали меткі парубки з ансамблів пісні і танцю та учасники самодіяльності з різних районів області. Адже майже кожне підприємство-учасник, влаштувало біля свого лотка міні-концерт, щоб привабити покупців. Найбільше глядачів забрала переможиця телевізійного шоу «Україна має талант» Наталія Фаліон зі своїм ансамблем «Бабине літо». Біля її намету ніде було яблуку впасти: люди фотографували її на телефони і дружно підспівували. Як і минулого року, головними експонатами ярмарку стали гігантський колосок, зроблений із хлібних батонів та виставка короваїв. Інновацією ж «Агро-Поділля-2013» став аукціон із продажу елітних порід сільськогосподарських тварин та птиці. Святкування стало особливим ще й тим, що на ньому був представлений значно розширений асортимент техніки для малого й середнього сільськогосподарського бізнесу. Загалом у ярмарку взяли участь близько тисячі підприємців зі всієї області. Хмельничани традиційно купували яйця, рибу, масло, сир, овочі та фрукти, хлібобулочні вироби, саджанці, мед та м’ясо. Жителі з районів придивлялися до корів, свиней, кроликів, домашню птицю різних порід, сільськогосподарську техніку.
Після того, як народ скупився і надивився на пісні та танці, всі дружно попрямували до наметів, у яких знані подільські кулінари цілу днину хитрували над багаттями та величезними казанами. У кожному з них одночасно готувалися страви приблизно для сотні гостей, а навкруги витали такі запахи, що аж у голові паморочилося. Шашлики, крильця гриль, яєчню зі шкварками, курячий бульйон, домашню ковбасу, запечену на багатті, рибу та картоплю – на ярмарку змогли скуштувати всі бажаючі. А гречану кашу, рибну та грибну юшку навіть роздавали за «дякую».
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: