ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Круть потрапила до півфіналу нацвідбору Євробачення-2020

Суспільство 6486
"KRUTЬ" виступить на півфіналі Євробачення-2020
"KRUTЬ" виступить на півфіналі Євробачення-2020. Фото: із Фейсбуку "Festival Ukrainien de Montr?al"

Загалом змагатимуться 16 конкурсантів.

Оголошено імена півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2020. Уже за декілька тижнів в прямих ефірах телеканалу суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ і телеканалу СТБ за право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах будуть боротися 16 конкурсантів. Серед них - хмельничанка Марина Круть.

Як повідомляє «Суспільне», «KRUTЬ» — співачка та бандуристка Марина Круть, яка почала свій музичний шлях п'ятнадцять років тому. Працює в унікальному стилі, поєднавши електронний саунд і старовинний інструмент навколо свого самобутнього голосу, та часто представляє Україну й сучасну українську музику на різних фестивалях і шоу-кейсах.

«Не дивлячись на те, що я молодий артист, я бачу свій інструмент — візитівкою своєї країни на міжнародній арені, перспективним інструментом майбутнього, що вартий представити Україну на Євробаченні. Пісня яку я для вас готую, повна щирості та моєї особистої історії, що надіюсь торкне кожну людину», — написала Марина Круть на офіційній сторінці гурту у Фейсбуці.

Окрім Марини, за право поїхати до Нідерландів змагатимуться KHAYAT, Katya Chilly, David Axelrod, Jerry Heil, Еліна Іващенко та інші. Судитимуть їх Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

«Суспільне» додає, що 22 січня відбудеться жеребкування, за результатами якого визначать порядок виступів у першому та другому півфіналах. Прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ. Ведучий прямих ефірів — Сергій Притула.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую