ye-logo.v1.2

Хмельницький кухар продовжує змагатись у проєкті «Мастер-шеф. Професіонали»

Суспільство 2207
Леонід Малюга потрапив у наступний етап шоу
Леонід Малюга потрапив у наступний етап шоу. Фото: із фейсбуку Леоніда Малюги

Завдяки перемозі ніхто із команди, де був Леонід Малюга, не потрапив у битву чорних фартухів.

Четвертий випуск нового сезону «Мастер-шеф. Професіонали» вийшов днями на одному із українських телеканалів. Серед учасників - кухар хмельницького готельного комплексу Леонід Малюга, який у минулому випуску опинився за крок від вильоту з проєкту. Цього разу йому вдалось закумулювати усі сили та уникнути потрапляння у битву чорних фартухів.

Традиційно розпочали кулінарну битву із поділу на команди. Вперше Леонід Малюга проявив ініціативу стати капітаном та самостійно обирав собі колег для кулінарних змагань.

«Я побачив на попередніх змаганнях, як це роблять інші капітани. Зараз відчув у собі силу конкретно цієї кухні й готовий стати капітаном», - прокоментував своє рішення Леонід Малюга.

За умовами першого конкурсу, всі окрім капітанів та су-шефів, покинули кухню. Ті, що залишились, мали придумати максимальну кількість класичних страв, а звуки процесу їх приготування записати на спеціальні пристрої. Колеги по команді, які раніше покинули кухню, по цих звуках повинні були розгадати та приготувати страви. Загадав Леонід іншим шефам чотири страви – поленто, карбонару, філе мільйон та ризотто.

Повернувшись до робочих поверхонь, решті членів команди вдалось приготувати усі придумані шефом та су-шефом страви. Однак судді прийняли лише дві з них, решта їм не сподобались на смак та за подачею. Такий результат був хорошим, зважаючи на те, як справились із завданням інші команди, тому ніхто із команди Леоніда не отримав чорного фартуха. 

Другий конкурс також почався із поділу на команди. Цього разу хмельницький кухар не очолив жодну зі них, а потрапив до команди червоних під очільництвом Миколи. На кухонних столах шефів чекали авторські страви суддів проєкту та компоненти для їх приготування. Якраз із цього набору продуктів учасники мали зробити якомога більше різних оригінальних страв. Команді, де був Леонід Малюга, дісталась страва Ектора - королівські креветки з соусом, нотками гранату та лічо.

«По візуалу мені ті страви, приготуванням яких я займався, дуже подобались. Бо це те, заради чого я сюди прийшов - готувати їжу ту, яка буде тішити око і смакові рецептори», - прокоментував завдання хмельницький кухар.

Із заданих складових червоним вдалось відтворити сім страв. З них судді прийняли шість, не сподобався їм десерт. Учасники отримали не лише похвалу від суддів «Мастер-шеф.Професіонали», а й, завдяки гарному результату, ніхто із червоних не потрапив до битви чорних фартухів, а отже - не покинув проєкт.

Читайте також: Хмельничанкам пропонують взяти участь у конкурсі есе про науковиць

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую