ye-logo.v1.2

Як вибрати хороший аерогриль на Чорну п'ятницю 2021 На правах реклами

Суспільство 2165
Аерогриль може замінити більшість кухонних приладів
Аерогриль може замінити більшість кухонних приладів. Фото: perfercteairfryer.com

Чорна п'ятниця – улюблена та довгоочікувана дата для затятих шопоголіків.

Адже який сенс переплачувати зайве, коли можна придбати необхідні товари за шаленими знижками на головному розпродажі року? У 2021 році Black Friday настане зовсім скоро - з 22 листопада, тому саме час починати готуватися до знаменної події: продумувати покупки, складати списки, доглядати потрібні товари.

Багато господарок мріють про аерогриль, на якому можна готувати гастрономічні вишукування для домашніх. Незабаром у вас буде можливість придбати корисний пристрій максимально вигідно, а про секрети його вибору поговоримо далі.

Переваги використання аерогрилю

Основні плюси пристрою:

  • Багатофункціональність. Аерогриль з успіхом замінить більшість кухонних приладів, серед яких: пароварка, мікрохвильова піч, шашличниця, духовка з грилем, тостер, йогуртниця, сковорода. І це ще далеко не повний перелік можливих варіантів.
  • Здорова їжа. Для приготування страв в аерогрилі не потрібно додавати олію (на відміну від сковороди або духовки). Ви отримуєте дієтичну їжу, що особливо актуально для людей з хворобами ШКТ, що худнуть.
  • Легкість приготування. Завдання господині - помістити продукти в аерогриль, закрити кришку пристрою, виставити необхідний режим і можна займатися іншими справами. Не треба стояти над приладом, як над сковорідкою, боячись, що їжа пригорить.

У деяких моделях встановлені подвійні грати, завдяки чому можна одночасно готувати кілька страв. У цьому випадку економія часу та сил у порівнянні з приготуванням на плиті буде ще більшою.

Поради щодо вибору аерогрилю

Приділіть особливу увагу наступним моментам:

  • Потужність. Варіюється від 800 до 1800 Вт та вище. Рекомендованим варіантом для будинку вважається потужність від 1200 до 1400 Вт. Вищі показники доречно розглядати, якщо плануєте використовувати аерогриль щодня як заміну іншим кухонним приладам.
  • Тип керування. Може бути механічним (використовується у бюджетних моделях) та електронним. Другий варіант краще, якщо ви хочете отримати більше можливостей для приготування смачних та різноманітних страв.
  • Об'єм чаші. Варіюється від 2 до 14 л. Для однієї-двох людей вистачає обсягу чаші від 2 до 8 л, тоді як для великої сім'ї варто розглянути більш місткі прилади (від 10 до 14 л).
  • Тип кріплення кришки. Остання буває знімною або відкидною, що кріпиться за допомогою спеціального кронштейна. Перший варіант дає можливість збільшувати обсяг чаші (завдяки використанню розширювальних кілець). Відкидна кришка з часом ризикує зламатися.

Також звертайте увагу на додаткові функції аерогрилів: аварійне відключення, наявність чаші, що знімається, таймер, функцію підтримки необхідної температури готових страв. Серед інших додаткових можливостей: термостійке скло, оглядове вікно, авторозігрів, сушіння. Кожна господиня знайде варіант корисного побутового приладу, який відповідає своїм запитам.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую