ye-logo.v1.2

Хмельницьке обласне управління МВС закуповуватиме автомобілі

Економіка 2769
kremenchug.ua
Фото: kremenchug.ua

Готуючись пересісти на більш сучасний транспорт, управління МВС у Хмельницькій області оголосило тендер на придбання автомобілів спеціального призначення.

Відкритий аукціон відбудеться на початку червня 2013 року. Щоб стати одним з його учасників, зацікавленим особам необхідно до 31-го травня надати особисто або поштою відповідні заявки. Пропозиції конкурсних торгів слід подавати лише у письмовій формі.
Правоохоронці планують придбати п'ять автомобілів, створених на базі «Daewoo Lanos». З технічними вимогами до транспортних засобів можна докладно ознайомитися у тендерній документації. Коротко відзначимо, що всі авто повинні бути новими, 2012-2013 років виробництва, а також мати, як мінімум, трирічну (або на 100 тисяч кілометрів пробігу) гарантію, - повідомляє сайт «Тендери, закупки, торги».
З майбутнім переможцем тендеру обласне управління міліції підпише договір до кінця поточного року, але у будь-якому випадку до повного виконання сторонами своїх зобов'язань. Всі автомобілі мають надійти в розпорядження управління МВС у Хмельницькій області протягом періоду дії угоди.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую