ye-logo.v1.2

«Останнє китайське попередження» для «Динамо»

Спорт 2679
ukrfootball.com.ua
Фото: ukrfootball.com.ua

Хмельницькому футбольному клубу дали ще один шанс на збереження прописки у Другій лізі.

Професіональна футбольна ліга знову пішла на зустріч хмельницькому «Динамо». На сьогоднішньому засіданні Центральної Ради було прийнято рішення дати додаткові десять днів відстрочки для сплати заявочного внеску.

"Під час засідання прийнято рішення звернутися до Федерації футболу з клопотанням винести на розгляд КДК ФФУ питання про зняття трьох очок з команд, що не виконають фінансових розрахунків по своїх заборгованостях із заявкових внесків протягом 10-и днів з моменту отримання постанови Центральної Ради. У разі невиконання цього ж рішення на футбольний клуб «Динамо» Хмельницький очікує зняття команди зі змагань другої ліги та виключення клубу зі складу ПФЛ", - повідомляє прес-служба Професіональної футбольної ліги.

Нагадаємо, заборгованість «Динамо» перед ПФЛ складає близько 166 тисяч гривень.

«Я попросив дати нам ще десять днів. Заборгованість перед футболістами погасив. Команда живе, поїде на виїздний матч цього туру. Де взяти гроші для сплати заявочного внеску? Це вже мої проблеми. Але на сьогодні ані міська влада, ані обласна з цим не допомагають», - коментує директор хмельницького «Динамо» Валерій Крохан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую