ye-logo.v1.2

Політичним репресіям бути! Уряд працюватиме! Перевиборів не буде!

Євромайдан 3328
Опозиційні депутати з сесійної зали вийшли до мітингуючих на Майдані
Опозиційні депутати з сесійної зали вийшли до мітингуючих на Майдані

Хмельницька обласна рада не погодилась прийняти звернення до Президента з вимогою розпустити уряд Азарова.

Жодної поправки, які пропонувала “Батьківщина”, депутати облради, в якій більшість — представники провладної партії, не підтримали.
Бютівці, зокрема, пропонували: звернутися до Президента з вимогою розпустити уряд Азарова, засудити дії правоохоронців і оголосити розпуск Верховної Ради та перевибори.
За ці пропозиції не голосував жоден депутат із фракції Ядухи “Будуємо Хмельниччину разом”.
Після цього голова фракції ВО “Батьківщина” Іван Гладуняк повідомив, що бютівцям соромно називатися депутатами такої облради. Він запропонував окремим питанням звернутися до Верховної Ради, щоб розпустити Хмельницьку обласну раду і призначити нові вибори. Після цього представники “Батьківщини” та “Свободи” покинули залу і вийшли на майдан до людей.

Євромайдан

Коментарі:

Віктор 06.12.2013 02:48

Сумські студенти на засіданні міськради впали на підлогу з криками "Беркут!"
Після оголошення результатів голосування за проект рішення про звернення до президента України, близько 30 студентів спустилися вниз до президіуму і з криками "Беркут!" лягли на підлогу, тримаючи руки за головою таким чином показуючи депутатам, кого насправді бив "Беркут" на Майдані у Києві. http://gazeta.ua/articles/life/_sumski-studenti-na-zasidanni-miskradi-vpali-na-pidlogu-z-krikami-berkut/530076 А наші обласні  депутати сцикуни!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую