ye-logo.v1.2

На Хмельниччині знову блокують дороги та адміністрації (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Політика 8033

Цього разу - місцева самооборона.

Після того, як в.о. Президента Олександр Турчинов призначив одинадцять голів ОДА, почалися "каруселі" в Ярмолинецькому районі. Місцеві мешканці незадоволені призначеним керівником району. 

"Ми нічого не маємо проти Валерія Довганя як людини, але не хочемо щоб він керував районом. До нас приїжджав голова ОДА Леонід Прус і казав, щоб ми пропонували людину, яку хочемо бачити на посаді голови району. Ми так і зробили, але нас обдурили. Нам прислали людину з Чемеровецького району, викладача, який каже, що знає теорію, а тепер буде вчитися всього на практиці. Ми хочемо, щоб наш район очолювала людина, яка живе в одному з нами місті, діти якої ходять до школи разом із нашими дітьми і харчуються в одній їдальні", - обурюється керівник антикорупційного комітету та юридичного відділу місцевої самооборони Орест Слободян.

Самооборона та місцеві жителі вчора заблокували приміщення райдержадміністрації і не допустили новопризначеного голову до робочого місця. Сьогодні вони блокують дорогу із Хмельницького до Ярмолинець.

ОНОВЛЕНО.

Близько 13:00 до мітингуючих приїхав голова облдержадміністрації Леонід Прус. Він спробував заспокоїти людей, домовитися, щоб ті розблокували дорогу і переконував, що від нього, які і від інших чиновників на місці, нічого не залежить, бо призначає голів РДА Президент. 

Ці слова не лише не заспокоїли активістів, але й викликали шквал звинувачень у бік самого Леоніда Івановича. 

Через півтори години дискусія з дороги перейшла у сесійну залу Ярмолинецької райради. Але й у більш спокійній обстановці досягнути компромісу не вдалося. 

Активісти вимагали писати заяву, а Валерій Довгань - переговорів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую