ye-logo.v1.2

За нагадування про Майдан – палицями по голові

Суспільство 3269

Ввечері, 28 жовтня у Дунаївцях невідомі побили місцевого активіста. Колеги по громадській роботі кажуть: за те, що нагадав про річницю Майдану, яка наближається.

«Кілька невідомих напали на Василя Гандзюка, нашого місцевого активіста – повідомив голова Дунаєвецьких районних бютівців Юрій Поліщук – Він виходив зі штабу його побили палицями. Сильно розбили голову, довелося доставити його до лікарні».
Зараз, за словами пана Юрія, активіст перебуває у лікарні, йому наклали кілька швів.
Місцеві активісти переконують: на Василя напали тому, що той спорудив на центральній площі міста композицію, яка має нагадати владі про події на Майдані, які сталися минулої зими і річниця яких наближається.
Підтвердив ці слова й сам Василь Гандзюк.

«На мене напали ззаду коли вже було темно. Нічого не сказали, просто підійшли кілька осіб, яких я не роздивився і почали мене бити. Вдарили по голові, я впав, почав закриватися руками. В результаті в мене побита голова, наклали шви, забої та тріщина на руці – пояснив у телефонній розмові пан Василь.
За його словами, побиття – це політична помста за його активність. Каже: погрожували йому неодноразово.
«Мені погрожували вже не раз, я написав три заяви до міліції про те, що мені погрожували, але реакції, окрім відписок, немає. Зараз ми подали заяву про побиття і до правоохоронних органів, і до управління Служби безпеки України», – повідомив Василь Гандзюк.

Фото та відео Юрія Поліщука.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую