ye-logo.v1.2

Військовий із Красилова помер на полігоні від серцевої недостатності

Суспільство 3306
Солдата мертвого  у військовому наметі на полігоні знайшли товариші.
Солдата мертвого у військовому наметі на полігоні знайшли товариші. . Фото: milmed.org.ua

Очевидці кажуть, 33-річний Анатолій просто заснув, а вранці вже був мертвий.

Учора, 15 квітня, в одному із наметів на рівненському полігоні знайшли мертвим Анатолія Петрука з Красилова. Як повідомляє прес-служба міліції Рівненської області, зі слів очевидців, солдат вживав спиртне, а останнім часом приймав якісь пігулки. Чоловік перебував на обліку у нарколога. Причину смерті зараз встановлюють судово-медичні експерти.

В обласному військкоматі спростовують те, що військовослужбовець був наркоманом: в такому разі він не пройшов би військово-лікарську комісію. Натомість називають іншу причину смерті.

“Цей солдат не стояв на обліку у нарколога, інакше його б не мобілізували. Він був здоровим. Я ще не бачив висновку судово-медичної експертизи, але, як мені повідомили, він помер від серцевої недостатності“, - коментує військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату полковник Сергій Присяжнюк.

33-річного Анатолія мобілізували 11 березня цього року. У нього залишилась дружина і маленька дочка. Наразі за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую