ye-logo.v1.2

Упіймані в’язні, які втекли з потягу, кажуть, що не хотіли цього робити

Кримінал 7552
Якщо вам щось відомо про місце перебування двох в
Якщо вам щось відомо про місце перебування двох в'язнів, які втекли, негайно телефонуйте в міліцію за номером 102. Фото: автора

Пошуки ще двох ув’язнених тривають третю добу. Оскільки на волі залишаються двоє втікачів, в області триває спецоперація, в якій задіяні як міліціонери, так і бійці Національної гвардії.

Кожен із чотирьох затриманих твердить, що останнім втік із спецвагону.  Про це газеті «Є» повідомила Інна Глега, начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. «Кажуть, що не хотіли тікати, - каже Інна В’ячеславівна. – Хто ж став ініціатором втечі? Чи не головна їхня відповідь: «Не я». Утім, за попередньою версією слідства, організатором втечі міг бути Роман Гадзіна, один із двох втікачів, які ще на волі».

Третю добу правоохоронці шукають в’язнів, у яких, за наявною інформацією, є пістолет. Ще один, відібраний у конвоїрів, був вилучений в одного з чотирьох чоловіків, яких затримали ще 25 липня.

«Спецоперація триває, - каже Інна Глега. – Від Хмельницького до Кам’янця-Подільського виставлені блок-пости, на яких перевіряють увесь транспорт. Тому прошу всіх поставитися до таких заходів із розумінням. У пошуках задіяні як спецпідрозділи МВС, так і бійці Нацгвардії, а також наявна в нас техніка. Щодо гелікоптера, який також задіяний у пошуках, то його безкоштовно надали аграрії. Хочу подякувати й людям, які телефонують за номером 102 та надають інформацію, яка може стосуватися місця перебування втікачів».

Нагадуємо й прикмети двох втікачів:

Роман Годзіна був одягнений у чорну футболку, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений напис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини.

Денис Ничипоруку чорну  майку-боксерку, білі спортивні штани з чорними вставками, білі кросівки з чорними вставками.

Якщо вам відома будь-яка інформація з цього приводу – негайно телефонуйте за номером  102

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую