ye-logo.v1.2

У пошуках шостого в’язня-втікача задіяли безпілотники

Кримінал 3892

В області триває план «Грім». А за фактом ранішньої стрільби в Городоцькому районі зареєстрували кримінальне провадження.

Пошуки шостого втікача з під конвою тривають. Наразі, за словами начальника сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВС у Хмельницькій області Інни Глеги, яка перебуває на місці події, правоохоронці шукають Роману Гадзіну, якого не можуть затримати з 25 липня, не лише за допомогою тепловізорів, а й безпілотних літальних апаратів.

Нагадаємо, в суботу 25 липня на Хмельниччині під час етапування з потягу на ходу втекли шестеро конвойованих. Поки що затримано п’ятьох. На волі залишається Роман Гадзіна. Сьогодні, 30 липня, за версією слідчих, він обстріляв блок-пост у Городоцькому районі. За фактом вчиненого правопорушення слідчим управлінням УМВС зареєстровано кримінальне провадження за ст. 348 «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця» Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую