ye-logo.v1.2

Від п'ятниці, 25 вересня, проїзд у хмельницьких маршрутках - 3 гривні

Суспільство 2927
Проїзд у Хмельницькому подешевшав
Проїзд у Хмельницькому подешевшав. Фото: автора

Окрім того, один день у громадському транспорті дозволять “кататися” безкоштовно.

У Хмельницькому знову на 50 копійок подешевшав проїзд в маршрутних таксі та автобусах. Відповідне рішення міської ради підписав в.о. міського голови Костянтин Чернилевський. Відтак, згідно рішення, від завтра, 25 вересня, вартість проїзду у маршрутках буде знову 3 гривні, а в автобусах - 2,5 гривні.

Перевізники вибачились за незручності, спричинені вчорашньою акцією, яка, за їхніми словами, була емоційною і спонтанною. Також вони розповіли про подарунок для місцян. Нагадаємо, вчора Хмельницький зупинився на кілька годин.

“26 вересня, у День міста Хмельницького, проїзд буде безкоштовним. Будь ласка, користуйтесь, це наш подарунок жителям міста. Графік руху буде дотриманий, єдине, хіба що може бути перекрита десь вулиця, то вибачайте”, - сказав Олександр Мішин, виконуючий обов’язки голови Хмельницької міської громадської організації “Асоціація пасажирських перевізників “Поділля”.

Та поки невідомо, чи надовго залишиться тариф у 3 гривні в маршрутних таксі та 2,50 в автобусах. Перевізники ініціюють позачергове засідання виконкому 28 вересня, на якому мають розглянути питання повернення до тарифів, які діяли у місті ще з лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую