ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга з футболу: в чотирьох матчах 17 голів

Спорт 2397
Найрезультативніш матчі туру відбулися в Хмельницькому. Спочатку в ворота білогірської команди влетіли 5 голів, а потім і в воротах МФК Славута
Найрезультативніш матчі туру відбулися в Хмельницькому. Спочатку в ворота білогірської команди влетіли 5 голів, а потім і в воротах МФК Славута. Фото: автора

Матчі перенесеного 10 туру чемпіонату області з футболу видалися доволі результативними.

Обласні змагання з футболу в найвищому дивізіоні добігають до свого завершення. І вже після матчів перенесеного 10 туру вже можна вітати старокостянтинівський «Случ» із срібними нагородами. А ось якій команді дістанеться «бронза», поки що достеменно невідомо.
«Случу», який грав у Нетішині, аби оформити другий поспіль рік срібні нагороди, потрібно було не програти «Енергетику». Але команда Леоніда Іщука змогла не лише виконати завдання мінімум, а й здобути переконливу перемогу з рахунком 3:1. А разом із «вікторією» і срібні медалі чемпіонату.
Центральний матч туру відбувся в Дунаївцях, де місцевий клуб приймав новоспеченого чемпіона області волочиський «Збруч». В разі перемоги господарі ще зберігали теоретичні шанси на «срібло» (якщо б «Случ» програв у Нетішині), але гравці з Волочиська знову виявилися сильнішими, вигравши з рахунком 2:1. Відзначимо, що «Збруч» й досі не втратив жодного очка в чемпіонаті!
Ну, а найрезультативнішими поєдинками стали матчі в Хмельницькому. Спочатку СК «Поділля-ДЮСШ-1» приймало білогірську «Перлину Поділля». Аутсайдер Прем’єр-ліги не зміг нічого вдіяти з настирливістю хмельничан і в цьому поєдинку був зафіксований розгромний рахунок – 5:0. Відзначимо, що хет-триком в складі СК «Поділля-ДЮСШ-1» відзначився Олександр Музичук.
 
 
У матчі "Поділля" зі "Славутою" було багато бортьби.
 
 
Славутчанам (у жовто-синій формі) не вдалося втримати натиск хмельничан.
 
Після такого видовищного матчу на поле ДЮСШ №1 вийшли інші команди – НФК «Поділля» та МФК «Славута». Звісно, навряд чи хтось міг очікувати, що і цей матч завершиться перемогою господарів з рахунком 5:0. Адже після першого тайму хмельничани вигравали лише 1:0 (з пенальті забив Дмитро Юхимович). Але після перерви все змінилося. Гравці МФК «Славута», які ще в першому таймі залишилися в меншості, не витримали тиску хмельничан, і пропустили ще чотири м’ячі. За «Поділля» відзначилися двічі Юхимович, по разу Олексій Колесников та Андрій Соколюк.
 
 
Анатолій Шляховий (№3), граючий тренер "Поділля".
 
Олексію Колесникову іноді доводилося обігрувати по декілька гравців МФК "Славута".
 
 
Славутська команда "посипалася" в другому таймі. 
 
 
Віталій Розпаченюк також міг відзначитися в воротах "Славути", але його ударам бракувало точності.
 
Андрій Соколюк (№11) автор одного з голів у ворота славутської команди.
 
 
Дмитро Юхимович (№18) оформив хет-трик у грі проти МФК "Славута".
 
 
Вже сьомого листопада відбудуться матчі останнього туру змагань. ФК «Дунаївці» вдома прийматиме «Енергетик», «Збруч» у Волочиську зіграє з СК «Поділля-ДЮСШ-1», а в Білогір’ї зійдуться місцева «Перлина Поділля» та НФК «Поділля». МФК «Славута» вдома прийматиме «Случ».
 
Турнірне становище команд: 1. «Збруч» - 39 очок (13 матчів), 2. «Случ» - 26 (12), 3. СК «Поділля-ДЮСШ-1» - 20 (13), 4.ФК «Дунаївці» - 15 (12), 5. НФК «Поділля» - 15 (13), 6. «Енергетик» - 12 (13), 7. МФК «Славута» - 9 (13), 8. «Перлина Поділля» - 6 (13).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую