ye-logo.v1.2

В обласному центрі відкрилась виставка фотографій «застиглої музики»

Культура 2161

Столичні фотохудожниці презентують свої роботи.

 У Хмельницькому сьогодні, 26 травня, в музеї-студії фотомистецтва відкрилась виставка «Місто, джаз, ритм» киянок Інни Оскольської та Тіни Грач. Авторки кажуть, що ідея проекту – показати загальні аспекти сприйняття музики й архітектури, яким однаково властиві політ душі, фантазії, позитивні вібрації, емоційна виразність і вільний ритм.

Не дивно, що виставку про музику відкривали під час гри на скрипці. І хоч присутня була лише одна із фотохудожниць - Інна Оскольська, вражень та емоцій було не менше. Вона презентувала роботи про місто і красу імпровізації.

«Ця виставка про місто і про музику. В основі об’єднання робіт була ідея показати спільні аспекти сприйняття музики й архітектури. Всі ми знаємо фразу, що архітектура – це застигла музика. Для себе нам було цікаво поєднати роботи, зробити їх одним цілим. Найперше, що ми хотіли донести - в архітектурі і в музиці є ритм. Слухаючи прекрасну музику, можемо відчути безліч емоцій, так само і з архітектурою», - сказала Інна Оскольська.

Авторки поєднали музику і архітектуру

Вона зауважила, що використовувались під час роботи художні прийоми: світлотіні, контури, фактури. Місто представлене геометрією, ритмічністю. Роботи про музику зроблені мультиекспозиційною зйомкою.

Присутня була лише одна із фотохудожниць - Інна Оскольська (на фото - ліворуч)

Виставка «Місто, джаз, ритм» відкрилась у рамках арт-проекту «Перетинання» на підтримку фестивалю «Джаз Фест Поділля-2016». Це спільний проект музею-студії фотомистецтва та обласного художнього музею, де експонуються картини одеситів Ігоря Варєшкіна та Сергія Папроцького «Простір імпровізації».

Архітектура як і музика викликає емоції

Подивитись виставку фотографій «Місто, джаз, ритм» можна буде до 14 червня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Під час зйомки автори використовували різні прийоми

На відкриття фотовиставки арийшло чимало поціновувачів

Киянки хотіли показати, що ритм є і в музиці, і в архітектурі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую