ye-logo.v1.2

У Кам'янці шоумен Сергій Притула передав військовим водолазне спорядження за 5 тисяч доларів

Суспільство 3627
До військових саперів Сергій приїхав не з пустими руками
До військових саперів Сергій приїхав не з пустими руками. Фото: facebook.com

Його використовуватимуть під час підготовки фахівців, а також у ході виконання бойових завдань.

Сьогодні, 7 червня, відомий шоумен і волонтер Сергій Притула відвідав Центр розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що на Хмельниччині. Як повідомив офіцер регіонального медіа-центру Міністерства оборони Андрій Агєєв, Притула передав у загін водолазної підготовки Центру розмінування два комплекти сучасного водолазного спорядження.
"До військових саперів Сергій приїхав не з пустими руками. Дізнавшись про те, що в Центрі розмінування нещодавно був створений окремий підрозділ підготовки водолазів, одразу зголосився допомогти. Таким чином відсьогодні, загін водолазної підготовки поповнився двома комплектами сучасного водолазного спорядження", - написав Андрій Агєєв у Фейсбуці.

Нове спорядження буде використовуватися під час підготовки фахівців, а також у ході виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Загальна вартість переданого майна складає близько 5 тисяч американських доларів.

Начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков подякував Сергію Притулі за надану допомогу, та запевнив, що придбане для потреб Центру майно дасть змогу покращити процес підготовки водолазів, зміцнить їх фаховий та професійний рівень, адже незабаром на базі Центру розмінування розпочнуться Центральні збори з командирами водолазних підрозділів Збройних Сил України. 

Сергій Притула пообіцяв і надалі допомагати військовим саперам

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую