ye-logo.v1.2

Обласний футбол: «Случ» знову в лідерах, Кубок області дістанеться новій команді

Спорт 1835
У 2015 році Кубок області здобув волочиський Збруч, який у фіналі в серії пенальті переміг Случ зі Старокостянтинова
У 2015 році Кубок області здобув волочиський Збруч, який у фіналі в серії пенальті переміг Случ зі Старокостянтинова. Фото: з архіву

Вже через два дні, 29 липня, стане відомий склад учасників Кубка області з футболу. Поки що про свою готовність взяти участь у змаганнях оголосили п’ять клубів.

«Це старокостянтинівський «Случ», ФК «Дунаївці», красилівський «Случ», кам’янецька «Фортеця» та ФК «Кам’янець» з Нігина, - каже президент федерації футболу Хмельницької області Ігор Хіблін. – Можливо, що за Кубок посперечається і «Громада» зі станції Дунаївці. А ось минулорічний переможець – команда з Волочиська, не змагатиметься за трофей. «Агробізнес» готуватиметься до нового чемпіонату України серед аматорів».

29 липня проведуть жеребкування Кубка області. Перші матчі заплановані на 6 серпня, а ось півфінали на 13 та 20 серпня. Вирішальний матч пройде 24 серпня. «В якому саме місті, поки не визначили, - каже Ігор Миколайович. – Можливо, в Волочиську чи Хмельницькому».

А тим часом старокостянтинівський «Случ» у першості області серед команд Прем’єр-ліги, повернувся на першу сходинку. Це сталося після того, як команді зарахували технічну перемогу над хмельницьким «Поділля».

Вже 30 липня «Случ», який випереджає «Агробізнес» на три очки, зіграє в Волочиську. Цей матч розпочнеться о 19.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую