ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: Як у серії пенальті розіграли трофей (фотовідеорепортаж)

Спорт 3143

Другий рік поспіль володарем Кубка Хмельниччини з футболу став волочиський «Збруч».

У День Незалежності України на хмельницькому спорткомплексі «Поділля» відбувся фінальний матч Кубка області з футболу. Зійшлися волочиський «Збруч» та старокостянтинівський «Случ», який є прямими конкурентами на золоті нагороди в обласній першості.

Матч, за подіями якого читачі газети «Є» могли стежити завдяки текстовій онлайнтрансляції, видався не видовищним. Небезпечних моментів було мало, голів також. Лише наприкінці основного часу глядачі, нарешті, побачили забиті  м’ячі. Спочатку на 83 хвилині авто голом у ворота «Случа» відзначився Богдан Шершун, а через чотири хвилини Максим Ребекевша зрівняв рахунок. Все вирішилося в серії пенальті, в якій кращими були гравці волочиського «Збруча». Забивши три голи, вони пропустили лише два, і здобули Кубок області.

Матч "Збруча" зі "Случем" не був видовищним.

У фіналі Кубка області-2015 з футболу було багато боротьби в центрі поля.

Капітан "Случа" Ігро Глушок (у синій формі) намагався не дати нападникам "Збруча" приймати м'яч неподалік воріт старокостянтинівської команди.

Волочиський "Збруч" не зміг здолати суперника в основний час.

Іван Косяк (у білому), який у півфіналі забив два голи хмельницькому "Поділлю", в грі зі "Случем" не зміг вразити ворота суперника.

На останній хвилині матчу "Збруч" міг вирвати перемогу в основний час, але голкіпер "Случа" надійно захищав свої ворота.

Богдан Шершун, який в складі московського ЦСКА був володарем Кубка УЄФА, став срібним призером Кубка Хмельницької області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую