ye-logo.v1.2

Відео. Як волочиський «Агробізнес» переміг красилівський «Случ»

Спорт 2377
Агробізнес у важкому протистоянні переміг Случ із Красилова і в наступному матчі зіграє проти Случа зі Старокостянтинова
Агробізнес у важкому протистоянні переміг Случ із Красилова і в наступному матчі зіграє проти Случа зі Старокостянтинова. Фото: vk.com/fcab_official

Відбулися перенесені матчі чемпіонат області з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

В обласній першості змінився лідер. Це стало після того, як пройшли два поєдинки, які за певних обставин були перенесені. Щоправда, зіграли насправді не два матчі, а лише один.

Так, у Старокостянтинові «Случ» мав приймати хмельницьке «Поділля». Але хмельничани ще до матчу повідомили господарів, що не приїдуть на гру. А тому гравці «Случа» вийшли на поле, а арбітри зафіксували неявку суперника. Таким чином команда зі Старокостянтинова здобула без бою три очки, але їх поки що не внесли до турнірної таблиці, оскільки на це потрібне відповідне рішення контрольно-дисциплінарного комітету.

Натомість у Волочиську відбувся матч 7 туру між «Агробізнесом» та красилівським «Случем». Вже на початку матчу господарі провели стрімку контратаку, після якої граючий наставник «Агробізнес» Андрій Донець опинився на газоні в штрафному майданчику «Случа». Але рефері показав, що порушення правил не було, а тому рахунок так і залишився 0:0.

Голи ж у цьому матчі були забиті в другому таймі. Спочатку в воротах «Случа» відзначився Микола Темнюк. А згодом і Тарас Даньків, який вийшов на заміну. «Матч видався доволі важким, бо для нас це був третій матч за тиждень, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але головне, що нам вдалося реалізувати свої моменти». Отож, команда з Волочиська виграла 2:0 та очолила турнірну таблицю Прем’єр-ліги. Щоправда, після того, як старокостянтинівському «Случу» зарахують технічну перемогу над «Поділля», знову відбудеться ротація на горі таблиці. 

Утім, битва за перше місце пройде 30 липня. Саме цього дня «Агробізнес» та «Случ» в Волочиську зіграють між собою матч 9 туру. Цього ж дня ФК «Дунаївці» приймуть кам’янець-подільську «Фортецю».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую