ye-logo.v1.2

Волейбол. Одесити в Хмельницькому здобули максимум очок (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2830

Місцевий «Новатор-2-Прикордонник» у домашніх поєдинках не зміг переграти суперників.

Завершилися матчі 4 туру чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги. У Хмельницькому чотири команди провели по два матчі. І найкраще виступила команда «Заваір» із Одеської області.

Після того, як «Заваір» переграв «Родничок-Колос» з Новоселиці з рахунком 3:0, одеситам протистояв хмельницький «Новатор-2-Прикордонник». Хмельничани перед цим матчем провели важкий поєдинок проти лідера чемпіонату – команди «Екодім» з Вінниці, в якому поступилися з рахунком 2:3. А тому були сподівання, що підопічні Віталія Сосимовича вже в матчі з «Заваіром» візьмуть три очки.

Все начебто хмельничанам вдавалося. У першій партії вони зробили запас у три очки, який зберігали до другої технічної перерви. Та ближче до завершення сету почали втрачати перевагу. Як підсумок рахунок став 24:24. На «більше-менше» краще зіграли гості, які виграли партію 26:24.

У матчі проти "Заваіра" хмельничани грали у чорній формі. Лише ліберо команди одягнув червону.

Хмельничани не рідко не могли заблокувати удари гравців "Заваіру"

Друга партія пішла за сценарієм першої. «Новатор-2-Прикордонник» знову пішов у триочковий відрив, який, цього разу, команда не розгубила – 25:22, і рахунок у матчі став 1:1.

Максим Турик (№8) знову провів матч у складі "Новатора-2"

Якщо удари Михайлу Главчуку (№2) вдавалися, то ось із подачами  нього було чимало проблем

Наступний сет третій, знову ж таки, нагадував попередні два. На три очки більше в хмельничан і… «Заваір» пішов у наступ. Потужні атаки одеситів, «дитячі» помилки хмельничан, призвели до того, що після 16:13 рахунок став 17:18. Психологічна перевага вже була на боці гостей, які змогли дотиснути суперника та виграти 25:21.

Богдан Філіпенко (№13) іноді на радощях від виграного м’яча "стріляв" по горобцях.

Одесити змогли створити чимало проблем хмельничанам

«Або пан, або пропав» - четверта партія мала стати для хмельничан останнім шансом у матчі, щоб здобути залікові очки. Вболівальники очікували, що саме в ній «Новатор-2-Прикордонник» дасть бій супернику та переведу гру на тайм-брейк. Та вийшло зовсім по-іншому. Одесити з самого початку виграли 4 очки і, схоже, хмельничани «опустили» руки. Команді Сосимовича не вдавалося нав’язати боротьбу і на другу техперерву рахунок був вже 5:16. Маючи запас в 11 очок, гравці «Заваіру» не відпустили свій шанс та впевнено довели партію до логічного завершення – 13:25 і перемога в матчі з рахунком 1:3.

Гравці "Новатора-2-Прикордонника" частенько пробували перехетрити суперника

Четверта партія стала заключною в матчі та принесла перемогу "Заваіру"

Після 4 туру «Новатор-2-Прикордонник» втратив одну позицію в турнірній таблиці. Тепер хмельничани на 9 місці (всього 16 команд).

Наступний тур відбудеться 28-29 січня 20917 року. «Новатор-2-Прикордонник» знову гратиме в Хмельницькому. Цього разу суперниками хмельничан будуть київський «НУФВСУ» (15 місце) та «Херсон-Сіті» (4 місце).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую