ye-logo.v1.2

Хмельничанин вкрав номерні знаки із 13 автомобілів і вимагав за них викуп

Кримінал 2041
Молодик залишав на лобовому склі свій номер телефону
Молодик залишав на лобовому склі свій номер телефону. Фото: o-doroge.com

Понад півтора року молодик проведе у в’язниці.

 Хмельницький міськрайонний суд ухвалив вирок 23-річному хмельничанину, який викрадав номерні знаки з автомобілів. Прокурор довів причетність злочинця до вчинення 13 таких кримінальних правопорушень.

Як повідомили у місцевій прокуратурі, протягом листопада 2015 року – січня 2016 року хмельничанин, незважаючи на попередні судимості, знову взявся за крадіжки.

«Переважно в нічну пору доби зловмисник викрадав номерні знаки з автомобілів, припаркованих у дворах будинків, та ховав їх неподалік. На лобовому склі він завжди залишав записку зі своїм контактним номером телефону та пропонував їх викупити. За це просив від трьохсот до семисот гривень», - зазначили в прокуратурі.

Зазвичай, уже наступного дня власники авто телефонували і домовлялись із зловмисником про умови передачі грошей та повернення номерів. Цікаво, що потерпілими від цього злочину є виключно власники авто з іноземними номерами.

У суді хмельничанин повністю визнав свою вину та активно сприяв розкриттю злочинів, що пом’якшило його покарання. Обвинуваченому доведеться повернутись у місця позбавлення волі на рік і 8 місяців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую