ye-logo.v1.2

Поспішаючи до аквапарку: в центрі Хмельницького зіткнулися легковик та маршрутний автобус з пасажирами (ВІДЕО+ФОТО)

Суспільство 6414

Пасажирку легкового автомобіля забрала швидка, а люди, які їхали в автобусі, вийшли та повернулися на зупинку.

Сьогодні, 10 січня, в Хмельницькому на перехресті вулиць Кам’янецької та Подільської, сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автобус, що рухався за маршрутом №21 та легковик "Хьюндай Акцент".

"Обидва транспортні засоби рухалися на зелений колір світлофора, - каже інспектор 3 роти управління патрульної поліції Хмельницького Вадим Ляліхов. - Але водій "Хьюндаю", повертаючи з Кам’янецької на Подільську не надав перевагу в русі зустрічному транспортному засобу - автобусу".

Водій автобусу Валентин каже: "Я виїхав з зупинки. Мені зелене світло, їду прямо. Машини в лівому ряду стоять, аж тут з правого... раз... і перед автобусом. Він з правого ряду повертав ліворуч. Гальмівний шлях ви бачите... я не міг уникнути аварії". А ось пасажири, які їхали в автобусі, як стверджує водій, після аварії вийшли та пішли назад на зупинку. Натомість допомога знадобилася пасажирці легковика - дружині водія.

Скоріше за все, що винним в аварії визнають водія "Хьюндаю".

Через ДТП біля центральної "підземки" Хмельницького, рух автомобілів ускладнився.

"Ми їхали з дитиною в аквапарк, - каже Сергій, який був за кермом "Хьюндаю". - Мене підрізали і я опинився на правій смузі, з якої і звернув ліворуч. Поспішав". На уточнююче запитання, чому він повертав на Подільську, адже в аквапарк слід було їхати прямо, Сергій відповів: "Треба було заїхати до тещі". Дитина, яка теж була в салоні автівки, на щастя, не отримала травм. А ось дружина Сергія вдарилася головою і була госпіталізована на обстеження.

Коментарі:

10.01.2017 15:49

Ще фото

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую