ye-logo.v1.2

У Хмельницькій області стартував конкурс «Благодійна Україна»

Суспільство 2261
Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи
Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи. Фото: paralleli.if.ua

Доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів просять номінуватися або номінувати своїх колег до 19 лютого.

На Хмельниччині стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. Конкурс проводять, аби вшанувати кращих благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти.

Партнером асоціації благодійників України на Хмельниччині є громадська організація «Мистецька сотня «Гайдамаки». Як повідомляють організатори, десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Хмельниччини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь в ньому збільшили свою благодійну спроможність та запровадили нові й інноваційні форми благодійної допомоги.

Цьогоріч Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України». На церемонії «Благодійна Хмельниччина - 2016» та на головній церемонії в Києві їх нагороджуватимуть відзнакою «Ангел добра» і дипломами.

Громадська організація «Мистецька сотня «Гайдамаки» запрошує доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016». Форму заявки можна скачати за посиланням. Заповнену заявку та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на адресу: [email protected] до 19 лютого 2017 року.

Додані до заявки фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на оцінку конкурсної заявки та визначення переможця і лауреатів конкурсу.

Регіональний партнер конкурсу в Хмельницькій області: Громадська організація «Мистецька сотня «Гайдамаки», Попов Олександр, тел.: (068) 540-33-79, (067) 430-46-29, e-mail: [email protected]

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую