ye-logo.v1.2

В області розпочали набір до поліції на зарплату від 6 до 10 тисяч гривень

Суспільство 8335
У поліції некоплект 23%
У поліції некоплект 23%. Фото: автора

Набір до лав поліції триватиме упродовж десяти днів.

Сьогодні, 16 січня, на Хмельниччині стартував набір до Нацполіції області. Триватиме від десять днів, до 25 січня. Кандидати мають у цей термін встигнути зареєструвати електронну анкету на офіційному сайті поліції області. Набір оголосили на заміщення вакансій слідчих, оперуповноважених, інспекторів-чергових ізоляторів тимчасового тримання, інспекторів сектору реагування патрульної поліції, поліцейських.

“Конкурс оголошено на заміщення 20 посад в ізоляторах тимчасового тримання, 20 посад слідчих, 42 посади у карному розшуку, 115 - у секторі реагування патрульної поліції, і 60 посад молодшого складу поліції. Заповнення анкет  - це перший етап відбору. Весь процес буде здійснюватись за допомогою Інтернету. Знайти анкету можна на офіційному сайті ГУНП у Хмельницькій області, - зазначає т.в.о. начальника УЗК ГУНП області Володимир Жданов.

За його словами, відбір здійснюватиметься прозоро, виключені усі корупційні ризики. Будь-яке фізичне спілкування відбуватиметься із відео та -звукозаписом у спеціально відведеному приміщенні.

“Всі кандидати мають подати деклараці на сайт НАЗК, заповняти її теж потрібно в електронному вигляді. Тому перед подачею необхідно створити електронні ключі. Загалом, відбір передбачає кілька етапів - заповнення інтернет-анкет, комп'ютерне тестування, медичне обстеження, перевірка психологічної та фізичної підготовки, профільна співбесіда”, - додає Володимир Сергійович.

Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Марія Ленчик розповідає, що кандидати мають створити електронну адресу. Через неї будуть сповіщати про перехід до наступного етапу відбору. Людина, яка не має доступу до Інтернету, може прийти до ГУНП ( місто Хмельницький, вулиця Зарічанська 7), там їй допоможуть заповнити анкету. 

Заробітна плата для майбутній поліцейських коливатиметься від 6 до 10 тисяч гривень. Слідчий і оперуповноважений отримуватиме 8-10 тисяч гривень, поліцейський 6-7 тисяч гривень,  інспектор-черговий ізолятора тимчасового тримання та інспектор сектору реагування патрульної поліції по 7-8 тисяч гривень.

Поліцейські кажуть, що некомплект до Нацполіції області складає 23%, а це 578 осіб. За січневий набір планують відібрати 257 осіб. Ще один набір до органів поліції відбудеться у травні. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую