ye-logo.v1.2

Хмельницька школа купує курятину по 720 гривень за кілограм?

Суспільство 6389

Звіт про укладений договір оприлюднений в системі «Prozorro».

Хмельницька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №24, яка знаходиться на Львівському шосе, 47/3, купує м’ясо свійської птиці за 90 тисяч гривень у ПП «Таврія Плюс». На перший погляд, нічого дивного. Якби не…

У звіті про укладені договори вказано, що за 125 кілограмів м’яса сплатять 90 тисяч гривень, а це 720 гривень за кілограм!

Журналіст сайту «Є» зателефонував до директора школи, щоб взнати, що то за птиця така, кілограм якої коштує такі шалені гроші. «Цього не може бути, - заявила Олена Яковчук. – Дайте мені 10 хвилин, щоб я розібралася».

Звіт про укладений догорів.

Телефонуємо пізніше. «У звіті на «Прозорро» помилка, - стверджує Олена Геннадіївна. – Дякую, що повідомили нам. Насправді, за 90 тисяч гривень ми купуємо не 125 кілограмів, а 1250. Зараз ми будемо переглядати й інші договори, щоб вже точно знати, чи не сталося подібних технічних помилок. Щодо цієї угоди, то нині внесемо зміни на «Прозорро».

Отож, якщо це і справді технічна помилка, то школа заплатить за м’ясо куриці не 720 гривень за кілограм, а 72.  «Таврія Плюс» поставлятиме курятину протягом року, а не за один раз.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую