ye-logo.v1.2

Екс-начальник хмельницьких правоохоронців знову на керівній посаді

Суспільство 11111
Василь Птащук каже, що з Хмельницьким районом він добре знайомий, а тому роботи в нього вистачатиме
Василь Птащук каже, що з Хмельницьким районом він добре знайомий, а тому роботи в нього вистачатиме. Фото: з архіву

Тепер він очолює Хмельницьке районне відділення поліції.

Василь Птащук, який з 2010 по 2015 рік був начальником Хмельницького міського відділу міліції, знову керує правоохоронцями. Щоправда, не обласного центру, а Хмельницького району.

У 2015 році він був начальником відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у обласному управлінні МВС, а згодом став заступником начальника другого територіального управління (з обслуговуванням Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

«Навесні 2016 року я пішов на пенсію, - каже Василь Кіндратович. – Але, як виявилося, не надовго. Мене запросили повернутися, оскільки, самі знаєте, кадрове питання в поліції дуже актуальне. То ж вирішив все розпочати з нуля і подався на конкурс. Пройшов усі етапи відбору, виграв конкурс, пройшов військово-лікарську комісію, пішов на навчання та повернувся в поліцію».

Василя Птащука призначили на посаду начальника з приставкою «т.в.о» - тимчасово виконуючого обов’язки. А все через те, що він ще не отримав сертифікат про завершення навчання, який дає йому право бути керівником без приставки «т.в.о». Та позбутися її він зможе в квітні, коли завершить навчання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую