ye-logo.v1.2

Аваков і Полторак мають вирішити, що робити з недієвим військовим шпиталем у Хмельницькому

Суспільство 3525
Військовий госпіталь має працювати, зазначила Уляна Супрун.
Військовий госпіталь має працювати, зазначила Уляна Супрун. . Фото: автора

Військовий госпіталь, що у мікрорайоні Ракове, зараз не функціонує.

Під час вчорашнього візиту до Хмельницького виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун зауважила, що подальшу долю військового госпіталю, який зараз не використовується, повинні вирішити в Міністерстві оборони і Міністерстві внутрішніх справ України. 

Мова йде про приміщення шпиталю, що на вулиці Довженка. Адже сам шпиталь колись "переїхав" в інше приміщення, що на вулиці Чорновола. 

Госпіталь, який не використовується за призначенням уже тривалий час, як і землі у мікрорайоні Ракове, знаходяться у відомстві Міністерства оборони. Раніше у Прикордонній службі повідомляли, що готові взяти приміщення госпіталю і перепрофілювати його під реабілітаційний центр. Оскільки Прикордонна служба, знаходиться у складі Міністерства внутрішніх справ, відповідно рішення мають приймати Степан Полторак і Арсен Аваков.

До речі, ще на початку 2000-х місто планувало забрати те приміщення під міську лікарню. Вели перемовини з Міністерством оборони. Тодішня міська влада просила передати приміщення шпиталю і частину землі із військового полігону, у Міністерстві ж землі не дали, а запропонували - беруть весь мікрорайон Ракове на баланс міста. Але, як зауважив тодішній заступник мера Давиденко, "папери зависли у міністерствах".

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую