ye-logo.v1.2

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу позмагаються сім команд

Спорт 2462
У чемпіонаті області з футболу 2024 року візьмуть участь 7 команд
У чемпіонаті області з футболу 2024 року візьмуть участь 7 команд. Фото: з архіву

Нова першість стартує 11 травня.

Цього року на старт футбольного чемпіонату Хмельниччини вийдуть сім команд. Серед них – є новачки змагань. Натомість, не буде срібного та бронзового призерів минулої першості – красилівського «Случа» та ФК «Антоніни». Ці команди не заявилися на чемпіонат.

Ні зіграють цього року і «Енергетик-ХАЕС» із Нетішина, «Перлина Поділля» з Білогір'я, ФК «Жищинці», хмельницьке «Поділля» та ФК «Дунаївці». Натомість, останні дві команди, по суті, все одно частково матимуть своїх представників. Так у новому чемпіонату Дунаївці представлятиме команда «Універ-Динамо-2», яка вже дебютувала перемогою в чвертьфіналі Кубка області. А ряд гравців хмельницького клубу матимуть змогу виступати за теофіпольську «Іскру-Поділля».

Серед дебютантів першості – «Адреналін-ДЮСШ-1» із Хмельницького та «ДЮСШ-2» із Кам'янця-Подільського. Серед старожилів – діючий чемпіон «Колос» із Полонного, «Оболонь-Чемерівці» та «Вікторія» з Городка.

Вже 11 травня команди вийдуть на старт чемпіонату, який пройде в три кола.

У першому турі «ДЮСШ-2» у Кам'янці-Подільському прийматиме «Вікторію», а в Теофіполі «Іскра-Поділля» - «Оболонь-Чемерівці». У Дунаївцях зійдуться «Універ-Динамо-2» та «Адреналін-ДЮСШ-1». А ось полонський «Колос», через непарну кількість команд, у першому турі відпочиватиме. Утім, діючий чемпіон області 12 травня зіграє свій матч 20 туру чемпіонату України серед аматорів на Київщині проти «Сокола» з Михайлівки-Рубежівки, який в групі 1 посідає 9 місце. Команда з Полонного йде на 5 позиції.

Читайте також – Кубок області з футболу: які команди пройшли до півфіналу

Вольова перемога «Епіцентра» та інші матчі першої ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую