ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Кардинал": без вболівальників та дещо шокуюча заява Івана Гончара (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3127

Хмельницька команда провела свій матч 16 туру в "Екстра-лізі".

Це був перший з двох домашніх поєдинків, які "Сокіл" має провести за порожніх трибун. Штамп "Без вболівальників", схоже, міцно закріплюється за командою, адже її вдруге покарали за поведінку власних фанів, а тому вболівальники вдруге у цьому сезоні не можуть побачити матч своєї команди на власні очі. Та, вже після матчу виявилося, що...

Про все спочатку. Щоб побачити матч "Сокола" проти рівнян, треба було бути або працівником хмельницького клубу, або журналістом. Іншим було "зась". І за порожніх трибун "соколята" ніяк не могли знайти власної гри. Ще й пропустили гол доволі рано - на другий хвилині ворота Богдана Тимощука вразив Микита Лазикін.

У першому таймі в голкіпера "Кардиналу" роботи було небагато.

Святослав Зубик (праворуч).

У матчі "Сокола" з "Кардиналом" була прицнипова боротьба.

Взагалі перший тайм не був яскравим чи цікавим. Моментів майже не було, а господарі аж на 15 хвилині завдали удару в ствір воріт гостей. Всього ж за перші 20 хвилин "Сокіл" лише двічі змусив вступити в гру Юрія Свинарчука. Ще шість ударів були "в молоко".

Статистика першого тайму:
"Сокіл" - 8 ударів (2 у ствір), 6 кутових.
"Кардинал" - 12 ударів (8 у ствір), 4 кутових.

Хмельничани намагалися діяти небезпечніше та гостріше.

У другому таймі була вже інша гра. Щоправда, початок знову був за рівнянами, але "пробити" вже Іллю Бакинського, який замінив у перерві в воротах Тимощука, "кардиналівцям" не вдалося. А ось перший удар "Сокола", на третій хвилині, одразу ж дозволив команді зрівняти рахунок. Владислав Щербань вивів віч-на-віч із голкіпером Богдана Кручека і той майстерно впорався з завданням - 1:1. А далі... через 5 хвилин "Сокіл" пішов з п’ятим польовим гравцем. І через дві хвилини капітан команди Руслан Шеремета вдало зіграв головою та вивів свою команду вперед у рахунку - 2:1.

Андрію Хамдамову, склалося враження, не вистачало на майданчику Олександра Педяша, який пропускав цей матч через перебір жовтих карток. 

Часто суддівська бригада просто не бачила порушень правил з боку гравців "Кардиналу".

Маючи мінімальну перевагу в рахунку, "Сокіл" продовжив грати з порожніми воротами. Що цікаво, не стільки на утримання рахунку, як на його збільшення. Утім, забити третій гол не вдавалося. "Кардинал" ще пішов із п’ятим за 1 хвилину та 10 секунд до завершення матчу. І був близьким до того, аби... пропустити. Утім, гравці "Сокола" дивним чином "простили" гостей за помилки, і не забили свої моменти. Отож, матч так і завершився з рахунком 2:1.

Статистика другого тайму:
"Сокіл" - 16 ударів (11 у ствір), 2 кутових.
"Кардинал" - 13 ударів (4 у ствір), 4 кутових.

Руслан Шеремета (у чорній футболці) забив переможний для "Сокола" гол.

Наставник команди з Рівного Сергій Піддубний не захотів коментувати поєдинок. А ось у "Сокола" прокоментував президент клубу Іван Гончар. Він дещо шокував своєю заявою... Виявляється, що хмельничани отримали ще два матчі дискваліфікації! Отож, попереду залишилося зіграти не один матч без вболівальників, а ще три! Причина? Через те, що під час матчу проти "Локомотива" на балконі спорткомплексу були вболівальники, а їх не повинні були туди пускати. 

Отож, "Сокіл" точно зіграє без глядачів 18 березня проти "Юні Ламану". Ще два матчі за порожніх трибун проведе невідомо коли. Скоріше за все у плей-офф, а ось чи в Кубку України дозволять зіграти за підтримки фанів, у клубі ще не знають. Кажуть, будуть звертатися до Асоціації футзалу України за поясненнями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую