ye-logo.v1.2

Тарас Тополя зізнався, чому волонтерити почав з Кам’янця-Подільського

Суспільство 2869
З артистом студентки фотографувалися охоче
З артистом студентки фотографувалися охоче. Фото: автора

Фронтмен гурту «Антитіла» днями завітав до Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка.

Візит відбувся у рамках Всеукраїнського молодіжного проекту «U-report» від ЮНІСЕФ. Це проект, який проводить швидкі опитування через безкоштовні СМС або Твітер. Представники проекту зазначають, що таким чином дізнаються думку молоді щодо важливих суспільних питань.

«U-Report» допомагає дізнаватись думку молоді для суспільних змін у 31-ти країнах. Всього у світі 2,8 млн U-репортерів. В Україні на підтримку проекту виступив соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя, разом із командою аналітиків від подорожує 40-ка великими містами країни і допомагає залучити молодь.

Не виняток і Кам’янець-Подільські студенти, які із задоволенням прийшли на зустріч. Вони ставили співаку багато цікавих запитань, як і на особисті теми, так і щодо його волонтерської діяльності та кар’єри.

В Україні проект підтримує соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя

Зокрема студентка 1 курсу факультету української філології та журналістики Тетяна Корник запитала, що підштовхнуло співака до волонтерської діяльності?

«Мене особисто підштовхнули події на Сході України у 2014 році. Тоді до АТО з Кам’янця відправили 72-гу інженерно-саперну роту, там були наші друзі, які звернулися до нас, щоб підтримати їх і допомогти засобами захисту. Ми це зробили, зібрали кошти, завдяки нашій публічності привернули увагу преси, закупили засоби захисту і тоді почали робити це системно. Потім це переросло у Благодійний фонд, який працює й надалі. Чому ми це робили? Тому, що ми українці, ми за цю землю і готові робити максимально усе, що від нас залежить», - відповів Тарас Тополя.

Також для майбутніх журналістів пан Тарас пояснив, як не переживати, коли береш інтерв’ю у відомих людей.

«Чим відрізняється середньостатистичний журналіст від майстерного журналіста? Тим, що майстерний вміє відчути кожного, готується до зустрічі, ловить хвилю співрозмовника. А про переживання забудьте!», - ділиться співак.
Звісно ж, не обійшлося й без пісень. Пісню «Танцюй» Тарас Тополя виконав з однією із студенток університету, під акомпонимент на гітарі.


 

Надія ГАНЧУК, студентка ІV курсу,
Кам'янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую