ye-logo.v1.2

Співробітники патрульно-постової служби міліції «на гарячому» затримали злодія

Суспільство 2336

У Хмельницькому «на гарячому» затримали водія таксі, причетного до більше ніж півсотні крадіжок з автомобілів.

Повідомлення про злочини у чергову частину міського відділу міліції за останніх півроку приходили мало не щодня. Заявники, мешканці різних мікрорайонів обласного центру, скаржилися про зникнення з авто майже усього біль-менш цінного залишеного майна: автомагнітол, колонок, рукавичок, барсеток, гаманців, ножів і навіть запальничок.

Оперативники взялися до роботи, але кмітливого злодія вирахувати виявилось нелегко. Затримали зловмисника працівники патрульно-постової служби міліції у нічний час.

Під час досудового слідства було встановлено, що даний громадянин протягом останнього року працював в одній зі служб радіо-таксі та скоював злочини у період з першої до третьої години ночі загалом під час роботи. Той факт, що 41-річний зловмисник був наркозалежним, уже вісім разів відбував покарання за крадіжки та злочини, пов‘язані з незаконним обігом наркотиків, і хворіє на туберкульоз, ставить перед правоохоронцями додаткове завдання з‘ясувати, яким чином чоловік отримував відповідні медичні довідки для оформлення на роботу.

У затриманого вилучено частину викрадених речей, інші він уже встиг збути колегам-таксистам або бажаючим на численних ринках обласного центру.

Підозрюваний відповідтиме перед законом згідно статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Слідство ще триває, а кількість скоєних ним злочинів уже сягнула 58. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую