emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Березня 2012 Віктор 2634

На базі Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки вчора відбулось урочисте відкриття заключного IV етапу другої Всеукраїнської олімпіади з педагогіки та психології, яка буде проводитись на базі навчальних закладів нашого міста. У відкритті олімпіади взяв участь секретар Хмельницької міської ради Валерій Лесков. Від імені керівництва міста Валерій Олександрович привітав учасників Всеукраїнської олімпіади. Він, зокрема зазначив: “Міська влада особливу увагу приділяє створенню умов для здобуття якісної освіти, оновленню змісту і форм організації навчально-виховного процесу, підтримці обдарованих дітей, талановитих педагогів. З 2008 року запроваджено персональні стипендії, які отримують учні-переможці Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад та конкурсів, та персональні стипендії, які отримують учителі, які мають вагомі здобутки на педагогічній ниві. В освітньому просторі нашого міста, як і всієї країни, склалася система пошуку, відбору та розвитку обдарованих дітей. Важливою складовою її є учнівські предметні олімпіади”. Всім учасникам інтелектуальних змагань секретар міської ради побажав показати високий рівень знань з педагогіки та психології, здатність розуміти почуття і мотиви поведінки людей, які вас оточують, з успіхом застосувати набуті знання для ефективного вирішення психолого-педагогічних та життєвих ситуацій і в результаті отримати перемогу.
Всеукраїнська олімпіада з педагогіки та психології, на відміну від інших предметних олімпіад, проводиться лише другий рік. Участь у ній візьмуть 27 учнів, представників з різних регіонів України. Хмельницьку область на олімпіаді представляє учениця 11 класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 ім. М.К. Чекмана Олена Жулкевська.
Учасників очікують не лише теоретичні випробування з педагогіки та психології, але й проведення міні-уроків. Уроки будуть проведені учасниками олімпіади в початкових класах СЗОШ №30 та НВК №10.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо