emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Грудня 2016 Анатолій Савчук 665

Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю молодь Хмельницького товариства молодих людей з інвалідністю зібралася у затишному ресторані «Столичний». Такі зустрічі стали традиційними і довгоочікуваними, коли збирається максимально можлива, за погодніх умов та стану здоров’я, кількість учасників спільноти.
Цього разу нас було понад 70 учасників. Теплі слова вітань та побажань молодь могла висловити один одному у дружній та родинній атмосфері заходу.
Як завжди на заході приймали участь психологи Хмельницького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Ольга Захожа та Ольга Власюк. «Робота психологів з молоддю має для нас неоціненне значення, стверджує активіст товариства Марина Поліщук, завдяки цій роботі, молодь розкривається для спілкування, для творчості для суспільства загалом».
Приємною несподіванкою стала поява на заході паралімпійської чемпіонки Тетяни Гуранської, яку запросило на зустріч управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Тетяна з хвилюванням та радістю поділилася з молоддю своїми переконаннями що у житті неможливого немає, головне цього прагнути та йти до мрії упевненими кроками. Молодь гучно вітала слова чемпіонки Тетяни Гуранської оплесками та вигукувуванням гасла «Героям Слава», тому що ці люди своєю перемогою на паралімпійських іграх у Ріо привезли в Україну підтримку усього світового товариства.
Концерну програму, яку молодь організовує та проводить майже до кожного заходу, провела підготувала та активіст спільноти Наталка Заболотна. Щирі слова подяки висловлюємо Антону Вараниці, співачці Анастасії, Валентині та Ірині Чекановським, Рустаму Коновалову, Наталці Крепак, Катерині Савицькій, Інні Слупко за яскраву та різноманітну програму концерту.
З теплими словами побажань до молоді звернулися представники Хмельницької обласної універсальної науково-методичної бібліотеки ім. М.Островського, які завітали з пригощеннями та колективом оркестру з музичного училища ім. М. Заремби, який і став родзинкою цієї сімейної зустрічі.
На закінчення заходу молодь отримала подарунки від наших друзів – Хмельницького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей і молоді та студентів і викладачів Гуманітарно-педагогічної академії.
Низький уклін всім, хто прийняв участь у підготовці та проведенні заходу, меценатам і спонсорам, благодійникам! НАША МЕТА – СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ РЕАБІЛІТАЦІЇ, Хми того варті!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо