ye-logo.v1.2

Хмельницький дитячо-юнацький центр змінив адресу

Культура 5457
Фото: clip.dn.ua

Центр перебрався до нового просторого приміщення.

Нове приміщення, за повідомленням Хмельницької міської ради, дає дітям у розпорядження 964,7 квадратних метрів. Адреса нового приміщення: вулиця Довженка, 12.

До цього заклад розташовувався в орендованому приміщенні квартирно-експлуатаційного відділу на вулиці Майборського, 11.

Для облаштування приміщення було виконано ремонтні роботи, на які з міського бюджету було виділено 370 тис. грн. Завдяки цьому суттєво збільшилася кількість вихованців - на 157 дітей, і тепер тут займається 475 діток. Також відкрито 11 нових гуртків. У центрі працює 19 педагогів, які створюють умови для гармонійного розвитку природних нахилів та інтересів вихованців, організовують їх дозвілля і відпочинок.

Загалом у дитячо-юнацькому центрі працює 35 гуртків за шістьма напрямками: спортивно-технічний (гуртки радіотелеграфії, радіозв’язку, картингу); науково-технічний (комп’ютерний гурток, шахи); предметно-технічний (автомобільний, винахідників та раціоналізаторів, радіоконструювання); фізкультурно-спортивний (гуртки футболу, настільного тенісу); художньо-естетичний (гуртки образотворчого мистецтва, художня обробка деревини, оригамі, рукоділля, глиняна іграшка, художня вишивка, декоративно-ужиткове мистецтво) та туристично-краєзнавчий.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую