ye-logo.v1.2

Головна ялинка Хмельниччини засяяла сотнями вогників

Культура 3612
Фото: Дмитро Скрипник

Відкриття головної ялинки на майдані Незалежності відбулося у день Святого Миколая. Незважаючи на сильний мороз, а стовпчик термометру опустився до -14°С, на дійство завітало чимало хмельничан.

Спершу біля кінотеатру ім. Т. Шевченка пройшли змагання дідів Морозів та Снігуроньок. Головними новорічними героями нашого міста стали методисти міського Будинку культури Сергій Слободянюк та Віта Куліковська. Вони отримали сертифікат, який дає їм право здійснювати новорічну діяльність.
“В наш час, коли багато людей зневірюються у політиках, вірять у катастрофи та кінець світу, дуже приємно бути казковим героєм та дарувати хмельничанам радість і диво”, - каже Віта Куліковська.
Після конкурсу на найкращого Діда Мороза святкова хода вирушила до майдану Незалежності. Очолювали колону казковий естрадно-духовий оркестр та колектив мажореток-снігуроньок. Далі у санях їхав Дід Мороз та Снігуронька, за ними крокували змія, тигр, свиня та інші тварини, які є символами років за східним гороскопом, гномики, сніжинки, ялинки та інших казкові персонажі. Вперше під час традиційної ходи відбувалися танцювальні флеш-моби, підготовані танцювальними колективами міста.
Загалом, у параді взяло участь біля тисячі працівників та вихованців загальноосвітніх шкіл та дитсадків, шкіл естетичного виховання, закладів профтехосвіти та клубних закладів.
Урочисто відкрив ялинку міський голова Сергій Мельник. Він побажав хмельничанам, щоб Святий Миколай приніс у кожну оселю добробут та щастя. Після того, як ошатна красуня засяяла різнокольоровими вогниками, розпочався концерт за участю мистецьких колективів міста. Глядачі стрибали та танцювали разом з митцями, зігріваючись від морозу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую