ye-logo.v1.2

Неймовірна історія кохання Лілії Ребрик

Культура 8566
Фото: http://www.stb.ua/

Чарівна Лілія Ребрик (Ліліанна Тодорюк) з тих дівчат, про яких кажуть: «Спортсменка, розумниця, активістка і просто красуня!».

 Народилася зірка проектів «Танцюють всі!» та «Неймовірні історії кохання» в Чернівцях 8 травня 1981 року.
З дитинства не сиділа на одному місці, тому вже з п’яти років почала займатися художньою гімнастикою. За одинадцятирічну спортивну кар’єру досягла значних результатів – стала майстром спорту.
Ліля належить до тієї категорії людей, які можуть займатися водночас кількома справами. Вона з відзнакою закінчила музичну школу за класом фортепіано, як і акторський факультет Київського інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. У акторському здобутку зірки – чимало ролей у кінострічках та серіалах.
У 2011 році Лілія Ребрик брала участь у шоу «Танці з зірками» у парі з хореографом Андрієм Диким. Всім, навіть телеглядачам, з їхнього першого танцю стало зрозуміло, що між Лілею та Андрієм виникло щось більше, ніж творче партнерство. Але вони не давали волі почуттям, адже в обох на момент зустрічі було своє особисте життя. «Ми не раз одне одному казали, що, напевно, в минулому житті були близькими, – згадує Лілія Ребрик. – У першу нашу зустріч, на пробах, я одразу його помітила. І хоча була втомленою, проте розуміла: на камеру треба б щось зіграти, ніби я вибираю партнера, вередую. Але тут же зловила себе на думці, що зовсім не можу прикидатися – так мені відразу стало з ним легко й спокійно. Потім я сама пішла до керівництва і сказала, що буду танцювати тільки з Андрієм.
За іронією долі, у нас з чоловіком не було ні побачень, ні букетно-цукеркового періоду, нас звів проект. Ми були настільки захоплені танцювальним процесом, що коли всі навколо приписували нам роман, ми усміхалися, веселилися. Проте зізнатися собі в цьому ще не могли».
За словами Лілії Ребрик, після гала-концерту вони вдвох з Андрієм спустилися в ресторанчик і просиділи там усю ніч. Сиділи і розмовляли – не про танці, не про постановки, ні про що. «Хоча ми і мовчали час від часу, але йти жоден з нас не хотів, – згадує Лілія. – Ми разом у ресторані зустріли світанок і тільки тоді вже розійшлися. Кожен у своє життя. І тижні два після цього не бачились. А потім мені зателефонували і запросили бути ведучою на «Слов’янському базарі». Й запропонували станцювати наш з Андрієм номер із «Танців із зірками», на що я гордо відповіла: «Телефонуйте і домовляйтеся з ним самі!» І знову нас звела робота – приводу для зустрічі краще не вигадаєш!
Ми зустрілися, щоб зібрати документи, обговорити, як і що будемо робити на «Слов’янському базарі». Сіли за столиком в кафе, подивилися одне на одного ... і все. Не було ні поцілунків, ні обіймів – ми просто сиділи і дивилися одне одному в очі. З того дня ми вже не розлучалися.
Наприкінці 2011 року вони побралися. А 30 серпня 2012 року у пари народилася донька Діана. Під час пологів Андрій був поруч із дружиною. Як зазначає ведуча, Діана дуже схожа на батька. Молоді батьки свідомо відмовилися від допомоги рідних та нянь й намагаються не пропустити жодної хвилини перших місяців життя малечі. До речі, Лілія та її співведучий у програмі «Танцюють всі!» Дмитро Танкович – не лише близькі друзі, а й куми – нещодавно Дмитро став хрещеним батьком маленької Діани.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую