ye-logo.v1.2

Новорічний фен-шуй: поради та рекомендації

Культура 3526
Фото: http://izobilie889.ru

Незважаючи на те, що Новий рік у Китаї, господинею якого буде Чорна Водяна Змія, вступить в свої права 10 лютого 2013 року, ми святкуємо Новий рік за своїм календарем.

 Тому варто взяти на озброєння деякі східні традиції і правила фен-шуй, які допоможуть не лише весело провести новорічні свята, але й закласти міцний фундамент вашого благополуччя в році прийдешньому. Згідно фен-шуй, “масштабні” домашні роботи й приготування до святкування Нового року мають бути виконані до 31 грудня, а останнє прибирання потрібно розпочинати від порогу і закінчувати в середині житла. Потім приберіть всі швабри, ганчірки, відра та інше господарське начиння, щоб вони не стояли у вас на очах. На декілька днів прибирання - під забороною. За стародавнім китайським повір'ям, удача осідає у вигляді чарівного пилу в переддень і під час святкування Нового року, тому якщо господині будуть дуже старанно прибирати безпосередньо під час і одразу після свята, вони ризикують “змахнути” удачу і накликати неприємності на свій дім та у всіх членів сім'ї.

Новорічна ялинка за фен-шуй
Новорічна ялинка - найголовніший і найкрасивіший символ прийдешнього добробуту. Тому її місце в домі - в секторі Багатства (на південному сході). Тепер - про прикраси. Можна прикрасити нашу зелену принцесу в яскраві червоні шари або різнокольорові іграшки й миготливі гірлянди. А можна розвісити на новорічній красуні сріблясті й золотисті прикраси, а також саморобні іграшки (лише робити їх треба обов'язково всією сім'єю, з дітьми). Чим більше серед хвої буде червоного, золотого і срібного кольору, тим активніше ви залучаєте в свій будинок фінансове благополуччя. Намагайтеся також задіяти символіку фен-шуй: розмістіть на ялинці китайські монетки, іграшкові золоті злитки, пару качечок-мандаринок (символ сімейного щастя), ієрогліфи, які символізують удачу, фігурки змії, символу нового року. Чим більше - тим краще! А ось фігурку дракона й іншу «драконівську» символіку потрібно заздалегідь прибрати, щоб «не сердити» господиню нового 2013 року.

Щоб 2013 був щасливим!
Святкову вечерю слід закінчити готувати за декілька годин до настання півночі, адже на кухні неминуче доводиться користуватися ножами, а ними можна ненароком «відрізати» і втратити вже призначене долею щастя. Стіл краще застелити скатертиною. У центрі розмістіть фрукти в красивій вазі, жовті й білі свічки. Що стосується самої трапези, то чим багатшим буде накритий стіл - тим більшу прихильність Змії ви отримаєте. У новорічну ніч 2013 краще одягтися в яскраві кольори або в щось синє, бажано приталеного силуету. Непогано було б прикрасити своє вбрання біжутерією з золотим або срібним блиском, а також масивними сережками - Змія любить все помітне та яскраве. Дуже важливо також, щоб новорічний стіл був прибраний одразу ж після застілля, інакше негативна енергія, яка накопичилася, оселиться згодом і в холодильнику, і в кімнаті. Спробуйте прокинутися в новому році з ідеально чистим столом, на якому стоїть декілька свічок - і ви переконаєтеся, наскільки успішним і легким стане для вас рік Змії!

Новорічні подарунки по фен-шуй
Обирайте друзям і близьким для подарунків на новий 2013 рік парні предмети, які символізують сімейне щастя, єдність і гармонію (дві невеликі вази, дві статуетки або чашки). Не забороняється також яскравий конверт із грошима, прикрашений символікою багатства і достатку. І неодмінно прихопіть із собою... пару мандаринів (на китайській мові «пара мандаринів» співзвучна зі словом «золото»). Подарувати мандарини - означає принести в дім щастя і достаток на цілий рік! Для новорічних презентів вашим друзям і близьким обирайте яскраву упаковку: ідеальне поєднання - червоне із золотим. Не забудьте про хлопавки, петарди, бенгальські вогні - чим більше буде в новорічну ніч гаміру і миготливих вогників, тим краще. Цей нехитрий ритуал допоможе вам зробити наступаючий рік сприятливим і щасливим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую