ye-logo.v1.2

Головко знайшов наречену, а Літвінкович змінив "прописку"

Культура 8025
Фото: В'ячеслав Сокало

Учасники телешоу "Х-фактор" зі сцени повідали хмельницьким глядачам про те, як змінилося їхнє життя

 Продовжуючи щорічну традицію, телеканал СТБ невдовзі після оголошення переможця популярного вокального шоу «Х-фактор» відправив найкращих його учасників у всеукраїнський тур. У мандрівку Україною вирушили Яків Головко, Євген Літвінкович, Олексій Смирнов, Дмитро Сисоєв, гурт «D-версія» та переможниця третього сезону Аїда Ніколайчук. Ведучою концертів залишилася учасниця першого сезону «Х-фактор» Ірина Борисюк. Хмельницький став шостим містом, яке зустрічало улюбленців телеглядачів.
Хоча концерт зібрав не так багато людей, але ті, що прийшли, задавали настрій і в залі, і на сцені. На новоспечених зірок зажадали подивитися люди різних поколінь, та переважала все ж молодь. До того ж, у кожного виконавця була певна аудиторія. Так, Аїда Ніколайчук та Дмитро Сисоєв заручилися найбільшою підтримкою з боку маленьких глядачів, люди старшого покоління із задоволенням слухали Якова Головка. А дівчата шаленіли щоразу, коли на сцену виходили Олексій Смирнов та трійка хлопців з гурту «D-версія». У перервах між виступами учасники концерту ділилися тим, що нового трапилося з появою у їхньому житті «Х-фактора». Найстарший учасник третього сезону Яків Головко розповів, що попри те, що йому довелося покинути шоу на середині дистанції, він отримав найголовніший приз: знайшов своє кохання. І щойно закінчиться тур, як він одружиться зі своєю обраницею. Євген Літвінкович зізнався, що Україна полюбила його більше за рідну Білорусь, а тому він продав на батьківщині власний невеличкий бізнес та переїжджає жити в Україну, де займатиметься улюбленою справою. Олексій Смирнов досі з трепетом згадує свій перший автограф, який у нього попросив маленький хлопчик ще після телекастингу. А ось на Дмитра Сисоєва чекала не вельми приємна подія: перед самим початком концертного туру він зламав ногу у власному ж під’їзді. Та попри серйозну травму милиці використовує лише як елемент постановки, та ще й намагається пританцьовувати під запального Джагера.
З’явилися в артистів і віддані та, судячи з подарунків, заможні фанати. Так, один чоловік з першого ряду звернув на себе увагу тим, що кожному, хто виходив на сцену, дарував по розкішному букету квітів. А Олексію Смирнову від нього, окрім букету, дістався ще й яскравий подарунковий пакет, зазирнувши до якого співак завмер від шоку. І лише потім за кулісами зізнався, що у пакеті був Apple MacBook.
Завершився концерт традиційно фото- та автограф-сесією від народних улюбленців.

 

Оксана Паляниця

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую