ye-logo.v1.2

Італійські пристрасті на прем’єрі в музично-драматичному театрі

Культура 2142

Чудовий акторський квартет у постановці молодого режисера Дмитра Гусакова продемонстрував на сцені театру просто італійські пристрасті.

 Трагікомедія «Квартет для двох» за п’єсою Анатолія Крима – друга робота Дмитра на малій сцені театру, котра, як відомо, вимагає певної майстерності не лише від акторів, а й від режисерської постановки.
Незвичний вихід для кардинальної зміни свого життя знайшов колись відомий композитор Євген (актор Анатолій Остапенко). Отож безневинне створіння, 17-річна студентка консерваторії Женя (артистка Анна Мотика), котра боготворила свого вчителя, мала стати його черговою музою, безнадійно втраченою багато років тому, та повернути йому натхнення і позбавити від депресії. Цією приголомшливою новиною про «благородну місію» дівчини і про те, що вона мешкатиме разом з ними, Євген поділився зі своєю дружиною Оленою (артистка Олена Пшенична), з якою прожив не один десяток років. Тепер у своїх невдачах композитор звинувачував усіх, крім себе, а найбільше винною у його творчому затишші виявилася, звісно, дружина.
Життя під одним дахом з молодою коханкою чоловіка Олена перенесла стійко, однак приготувала для Євгена несподіваний сюрприз. Молодий імпозантний коханець (цю роль зіграв співак Андрій Клименко), котрий також оселився у квартирі, змусив підстаркуватого композитора поглянути на Олену іншими очима: побачити у ній гарну, сексуальну і розумну жінку. Усе це допомогло й самій Олені змінитися, і навчити свого чоловіка поважати і цінувати себе. Актори прекрасно грали, були переконливими. Навіть складалося враження, що це не театральна вистава, а перипетії з життя сусідів. Репліки та міміка виконавців щоразу викликали сміх та оплески глядачів у залі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую