ye-logo.v1.2

ЗМІ закликають бути духовнішими

Культура 2091
Фото: firtka.if.ua

Хмельницька міська рада батьків «Покров» проведе конкурс серед друкованих видань - «Місяць духовності».

«На превеликий жаль, сьогодні газети більше пишуть про насилля, зростання цін, відсутність роботи і інший негатив, повністю забуваючи, що суспільству потрібний не лише резонанс, але й, так би мовити, духовна їжа. Важко уявити наше життя без таких великих свят, як: Пасха, Різдво, Благовіщення, Спаса, Вознесіння. Але про них чомусь забувають писати і сприймають як належне. Конкурс «Місяць духовності» спрямований на те, щоб збільшити кількість духовних публікацій у наших виданнях і читач, прочитавши їх зможе отримати такий потрібний позитив та тепло, яке приведе його до Храму Божого», - розповідає голова координаційної групи Хмельницької міської ради батьків «Покров» Ксенія Шевчук.
Конкурс триватиме з 1 липня по 1 серпня. Переможці визначатимуться у трьох номінаціях: «Найкращий друкований матеріал», «Кількість духовних матеріалів» та «Цікавість». І звісно ж не обійдеться без грамот та подарунків.

Коментарі:

Lilya Vinna 28.06.2013 12:52

Журналістика повинна бути обєктивною і як то кажуть, - "на передовій", а не духовною, і чому одразу свято Пасхи, Різдва і т.п. а чому не про Рамадан, Рош-га-Шана, Хануку чи Самайн ??? Погоджуюсь, що повинно бути мельше насильства і більш соціально-культурних новин, але ж самі люди читають з більшою охотою про аварії та вбивства ніж про піст, то може потрібно починати з тих хто робить попит (люди), а не хто його його задовільняє (журналісти). Ідіть до першопричини, а не до результату.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую