ye-logo.v1.2

Хмельницькі ОМОНівці з’їли запаси артистів замість того, щоб їх розігнати

Культура 3072

Нещодавно у Хмельницькому молода співачка Маша Гойя знімала відеокліп. Режисерои - хмельничанка Олена Віницька та Юрій Фальоса.

Зйомки відео кліпу на пісню «Дівчинка-любов» проходили у кількох місцях. Першу частину відео знімали у готельно-ресторанному комплексі «Sobkoff», іншу частину – на стадіоні «Поділля» та в одному з ангарів міста. За сюжетом відеороботи, мила дівчинка, всупереч суворим батькам, які її замкнули вдома, втікає через вікно до свого хлопця і разом із байкерами їде шукати пригод. У зйомках були задіяні 30 байкерів та декілька спортивних машин. Оскільки зйомки відбувалися як у світлу пору доби, так і вночі, то не обійшлося і без казусів.

Під час зйомок однієї зі сцен, де каскадери виконували складні автомобільні трюки в ангарі засипаним піском, Маша Гойя наковталася пилу. Зйомки припинили майже на дві години. Згодом, каскадерові, який сидів за кермом, сильно засипало піском очі, в результаті чого машина стала втрачати контроль. Підсумок – пошкоджене електрообладнання і годинне відсутність світла у цілому кварталі Хмельницького. 


Та найкумедніше сталося згодом, коли під час нічних зйомок на стадіоні жителі, що живуть поряд викликали загін ОМОНу, щоб ті припинили беззаконня. Припинити обуренні хмельничани просили байкарів, які по кілька разів виконували одні й ті ж трюки та проїжджали одні у ту ж частинку шляху, заради вдалого кадру.


ОМОНівці, які все таки приїхали на виклик, замість того, щоб втихомирити артистів, пригостилися стравами, які були приготовлені для знімальної групи. За словами самих же артистів та учасників масовки, режисер кліпу Олена Вінярська «спустила на годівлю» міліції і бійців ОМОНу провіант приготовлений для майже сотні осіб. І все заради того, щоб ті дали можливість завершити зйомки усіх необхідних для відеокліпу трюків.

Зйомки тривали кілька днів. 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую