ye-logo.v1.2

Євген Літвінкович виступить у Хмельницькому

Культура 3250

Фіналіст «Х-фактора» везе до міста сольну платівку «До тебе».

18 листопада в обласній Філармонії відбудеться концерт Євгена Літвінковича в рамках всеукраїнського туру «До тебе». Співак зміг запам'ятатися глядачам завдяки своєму неповторному вокальному стилю, адже кожну пісню Літвінкович інтерпретує по своєму — емоційно, чуттєво та відверто.
Євген родом з Білорусії і квн-щик у минулому, а після закінчення знакового для нього шоу “Х-фактор” стає популярним далеко за межами рідної країни і підписує 5-річний контракт з продюсерським центром канала СТБ і розпочинає роботу над першим альбомом. І вже менше ніж через рік у доробко зірки аншлагові концерти у Киеві, ротація на радіостанціях та два відеокліпа - «Знак зодіаку», «До тебе». А концерт обіцяє бути у найкращих европейських традиціях: графічні екрани, велика кількість світла та звуку, а головне живий бенд.
«Робота над альбомом вже завершилась, а диски вже друкуються, - зазначає сам співак. - Ця платівка моя автобіографія, книга, в якій кожна нова глава — історія мого життя, емоцій та переживань».
А тому Євген Літвінкович та його команда запрошують хмельничан на концерт, який відбудеться 18 листопада о 19.00 в приміщенні обласної Філармонії.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую