ye-logo.v1.2

Мікс живопису та фотографії від молодих митців (фото)

Культура 3613
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

У Хмельницькому стартувала виставка «У рамках портрету».

Творчий симбіоз презентували молодий хмельницький фотограф Дмитро Білоус та художниця із Чернівців Юлія Червенюк. Кожен передав красу та емоції одних і тих же жіночих облич по-своєму, за допомогою пензля чи камери.
За словами митців, задумка виникла спонтанно, як і народжуються більшість творчих ідей.

У рамках портрету

Юлія Червенюк та Дмитро Білоус розповідають про творчий задум

«Я дуже люблю писати портрети, це захоплення з’явилося ще у глибокому дитинстві. Пейзажі чи натюрморти я майже ніколи не пишу, а от портрети хочеться вдосконалювати все більше і більше», - розповідає Юлія Червенюк, для якої це не лише улюблена справа, а й заробіток. У молодої художниці є в арсеналі персональна виставка «99 кубічних метрів жіночої душі», яка відбулася у Чернівцях. Зараз вона працює над новим проектом – малює кавою.
Якщо Юлія полюбила портретний жанр змалечку, Дмитро колись зарікався, що ніколи не буде фотографувати людей.

У рамках портрету
«Я любив фотографувати пейзажі. А зараз – тільки людей. Люблю передавати емоції та настрої облич», - розповідає Дмитро. Зараз він працює над серією портретів дітей-сиріт.

У рамках портрету

У рамках портрету

Виставку «У рамках портрету» можна переглянути в общинному центрі «Тхія» благодійного фонду «Хесед Бешт» за адресою: вулиця Кам’янецька, 58/1 (неподалік від «Мисливства та рибальства») до 12 грудня.

У рамках портрету

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую