ye-logo.v1.2

Дотанцювалися до збірної України

Культура 2414
Фото: З архіву танцюристів

Минулого тижня у Хмельницькому відбулися одинадцяті відкриті традиційні Всеукраїнські класифікаційні змагання зі спортивного бального танцю «Кубок Поділля» та Відкритий чемпіонат області зі спортивного танцю.

Усе заради того, щоб відібрати найкращих танцюристів для формування збірної області зі спортивних танців, яка представлятиме Хмельниччину на Чемпіонатах України та міжнародних змаганнях. Змагання були відкритими, тому крім спортсменів нашої області, до нас завітали гості з Рівного, Житомира, Вінниці, Чернівців, Тернополя та Черкас. Хмельниччина була представлена спортсменами з Летичева, Дунаєвець, Нової Ушиці, Красилова, Шепетівки, Волочиська, Старокостянтинова, Кам’янець-Подільського та, звичайно ж, обласного центру.
Учасники віком від 5 до 21 року, змагались у європейській та латино-американській програмах .
Найбільше всього нагород здобули спортсмени Хмельницького спортивно-танцювального клубу «Успіх», який танцює під керівництвом Юрія та Вікторії Горобець та спортивно-танцювального клубу «Твіст» зі Старокостянтинова (керівник Сергій Журавський).
За результатами змагань учасникам будуть присвоєні спортивні розряди, звання згідно єдиної класифікації спортсменів, а також нараховані бали у всеукраїнський рейтинг танцюристів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую