ye-logo.v1.2

Мандрівний кобзар Віктор Пашник виступить у Хмельницькому

Культура 2481
автора
Віктор Пашник під час фестивалю "Вальс-бостон". Фото: автора

Концерт відбудеться у неділю, 26 січня.

Віктор Пашник — відомий в Україні та у країнах СНД бандурист, автор та виконавець власних пісень. Родом із Івано-Франківщини, він закінчив єдину в Україні Стрітівську школу бандуристів. У складі акустичного тріо «ЗАУ» з Олексою Миколайчуком (бандура) та Івасем Григоряком (гітара) став переможцем фестивалю “Червона рута-2003” в жанрі авторської пісні та акустичної музики.
У його творчому доробку чимало патріотичних пісень, зокрема, “Коли державою керують дурні”, “Україно моя”, “Земле моя вставай”, а також обробки на народні композиції. Він виконує власні пісні під бандуру та гітару, а також розповідає глядачам цікаві історії із власного життя.
До речі, мандрівний кобзар уже виступав у Хмельницькому. Зокрема, під час фестивалю авторської пісні “Вальс-бостон” у 2012 році він здобув спеціальний приз журі “Кращий автор-кобзар” та симпатію публіки.
“У нашому місті відбудеться чуттєва зустріч із доброю людиною і талановитим співцем української душі та його друзями: бандурою, гітарою і приємним голосом, що пробирає до атомів!”, - каже організатор концерту Ярина Головата.
Концерт відбудеться у неділю, 26 січня у Хмельницькому обласному центрі культури і мистецтв за адресою: вулиця Володимирська, 103 (навпроти ХДТРК “Поділля-центр”). Початок о 16.00, вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую