ye-logo.v1.2

Гурт “RemiX”: світові хіти з українським присмаком

Культура 5327
з архіву гурту
Фото: з архіву гурту

Їх девіз: “З ритмом в серці. З мелодією в душі. З музикою по життю”.

 Вони — веселі та енергійні, їх всіх об’єднала музика. Знайомтеся — гурт “RemiX”, у якому грають музиканти із Кам’янця-Подільського, Дунаєвець та Старої Ушиці.
У такому форматі колектив існує близько року, але за цей час встиг виступити на кількох фестивалях та конкурсах, взяти участь у талант-шоу та навіть записати дебютний альбом. У їхньому творчому доробку як власні пісні, так і кавери на світові хіти в українському стилі. Гурт поєднує різні музичні стилі: рок, джаз і фолк.
Історія гурту розпочалась навесні 2013 року. Саме тоді молодий весільний колектив “RemiX” запросили взяти участь у Всеукраїнському фестивалі “Весільна фортеця” в Кам’янці-Подільському. Дебют виявився вдалим. Завдяки цій події учасники колективу зрозуміли, що музика у їхньому житті – це дещо більше, ніж весільна розвага. І гурт розпочав репетиції.
У липні минулого року “RemiX” вперше виступив із власними піснями на фестивалі “Купальське коло” на Буковині. А через місяць записав перші пісні: “Команда RemiX”, “Гопака давай”, “Кава Амеrіcано”.
У гурті сім учасників: вокалістка та авторка текстів Катерина Таірова, клавішник та вокаліст Іван Ткачук, бас-гітарист Костянтин Кирилюк, ритм-гітарист Павло Іванов, барабанщик Олександр Матковський, трубач Олексій Боровський та тромбоніст Тарас Мачуга.
У такому складі “RemiX” вирішив спробувати свої сили у подільському талант-шоу “Я – артист”, що нещодавно відбулося у Хмельницькому. Музиканти успішно пройшли кастинг і виступили у півфіналі. Колоритні та енергійні музиканти, одягнуті у шаровари, кольорові джинси, а вокалістка — в українському віночку, здобули прихильність журі та колег по виступу. Переможця у телепроекті визначатимуть шляхом смс-голосування. Гурт “RemiX” сподівається на підтримку своїх прихильників.
На днях гурт завершив запис дебютного альбому, який носить назву однієї з найпопулярніших пісень колективу — “Гопака давай”. Ця весела пісня є переробкою хіта “Gangnam Style” південнокорейського виконавця PSY на український манер, із використанням духових інструментів. Презентація альбому попередньо запланована на 8 березня у Кам’янці-Подільському.
“Наша мета — популяризувати українську культуру, створювати якісний музичний продукт”, - кажуть учасники гурту “RemiX”. У цьому їм допомагає невичерпний оптимізм та наполеглива праця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую