ye-logo.v1.2

Харківські хореографи проведуть у Хмельницькому майстер-класи з латиноамериканських танців

Культура 2328
організаторів
Фото: організаторів

Викладачі клубу “Salsa Club Kharkiv” навчатимуть хмельничан бачаті і кізомбі.

Хмельницька студія соціальних латиноамериканських танців "Escuela de Salsa Victoria" запрошує усіх охочих на яскраве танцювальне дійство “Crazy Salsa Weekend”, у рамках якого відбудуться майстер-класи від хореографів із Харкова Андрія Бессонова та Діани Зеленської. Вони — призери та чемпіони різноманітних як всеукраїнських, так і міжнародних змагань, учасники цікавих танцювальних проектів. Пара спеціалізується на лінійному стилі сальси Лос-Анджелес, а також на таких танцях, як кізомба, бачата, меренге, руєра де касіно, реггетон, соціальна ча-ча-ча.


“Це особлива пара, яка чудово поєднує в собі професіоналізм, елегантність, танцювальний драйв та справжні почуття, - розповідає організатор “Crazy Salsa Weekend” Вікторія Луньова. - Приходьте, буде дуже цікаво і пізнавально”.
У програмі: майстер-класи з Bachata (середній-високий рівень), Kizomba (початковий рівень), Rueda de Casino (середній рівень).
Танцювальні класи відбудуться у суботу, 26 квітня, у фітнес-клубі “Акула”, початок о 13.00. А ввечері на усіх чекає запальна сальса-вечірка.
Телефони для довідок: (067)118-34-08, (097)754-81-06.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую